Miranda Kerr avstralska manekenka

Miranda-kerr4Miranda Kerr

Oseba po imenu Miranda Kerr je avstralska manekenka, ki nastopa na kar velikih področjih. V zadnjem času je bila njena glavna naloga zastopanje priznane znamke spodnjega perila,  s pomočjo katere si je pridobila tudi do milijon ameriških dolarjev. Miranda Kerr je namreč delovala ob strani tako imenovanih Viktorijinih angelčkov, ki so pozirali v spodnjem perilu znane blagovne znamke. Po zadnjih podatkih naj bi bila pogodba prekinjena oziroma sploh ni bila podaljšana, nad tem pa je Miranda Kerr precej razočarana. V podjetju, katerega je zastopala so namreč dejali, da ima Miranda Kerr problematičen ugled zaradi katerega se izdelki ne prodajajo tako dobro, kot bi se morali. Te trditve so takoj, ko so prišle v javnost v podjetju zanikali in spremenili svoje mnenje, da je Miranda Kerr ena izmed najboljših modelov do sedaj, poleg tega pa je v javnosti tudi zelo poznana in popularna. Njeno delo so pohvalili s profesionalnim s tem pa so tudi zanikali vse negativne trditve, ki so bile podane zoper nje.

DeloMiranda-kerr2

Miranda Kerr je za to podjetje kopalk in spodnjega perila delovala od leta 2008 naprej. Po zadnjih podatkih je bila ravno Miranda Kerr tista, ki je imela čast, da nosi modrček Fantasy Milion. Ta modrček lahko nosi le ena manekenka samo enkrat letno, in leta 2011 so izbrali prav njo. Miranda Kerr je to čast izkoristila kar dobro in naredila dobro reklamo tako zase kot tudi za podjetje.

Družina

Miranda-kerr3Miranda Kerr ima dveletnega sina in sicer z Orlandom Bloomom, s katerim je tudi poročena. Ta dva sta skupaj od oktobra  leta 2007, sama pa meni, da je v zakonu srečna in da ima vse kar potrebuje. Zaupala nam je tudi to, da sta z možem Orlandom komaj čakala materinstvo in očetovstvo.

Prometna nesreča

Miranda Kerr je kot manekenka imela tudi prometno nesrečo,  pri kateri je bila v avtomobilu Miranda-kerr1sama. Za nesrečo ni bila kriva sama ampak je bil kriv nekdo drug, ki se je na avtocesti v Los Angelesu zaletel v njo. Po nesreči je Miranda Kerr dobila opornico za vrat, kar je hotela s prava prikriti s šalom, vendar se je to kmalu razvedelo. Povzročitelj nesreče naj bi nesrečo povzročil zaradi uživanja prepovedanih substanc, vendar to  do sedaj še ni bilo potrjeno. Manekenka je dodala, da njen mož Orlando dobro skrbi za njo, ko je poškodovana ter ga pohvalila, da je Čudovit mož. Rekla je tudi to, da k sreči med nesrečo v avtu ni bilo ne sina Flynna in ne moža. V nasprotnem primeru pa bi lahko bile posledice hujše.

Komentarji so zaprti