Moč pozitivnih misli

V času ki ga živimo, se ljudje vedno bolj zavedamo in prepoznavamo kaj je v življenju vredno. Pri določanju naših ciljev in spreminjanju naših vrednot imajo sporočila pomembno vlogo. Resnična moč izvira prav v njih. Ne gre le za afirmacije temveč gre za vibracije sporočil izza katerih se skriva energija. Vsaka beseda, celo vsaka črka ima svojo vibracijo in skupek besed je skupek zgoščene energije. Le ta je lahko pozitivna in podpira naše življenje naše interese in naše cilje, lahko pa je seveda tudi bolj omejena in nas na poti do uresničitve oziroma materializacije zastavljenih idej in ciljev ne podpira.

Moč pozitivnih misli

Roko na srce, trenutno je ta omejena energija močnejša, saj vsi z največjo lahkoto verjamemo v verjetnost, pa čeprav majhen procent, da nam nekaj ne bo uspelo.

Prihodnost je usmerjena v vero, v zaupanje življenju, v sporočila, ki nas prepričujejo, da zagotovo najdemo pravo pot, da nam zagotovo uspe priti na cilj skupaj z zdravjem, srečo in osebnim zadovoljstvom.

Ampak zakaj potem tega ne živimo? Zakaj nismo resnično srečni? Zakaj še vedno dvomimo in smo v skrbeh kaj bo ali česa ne bo, analiziramo in seveda tudi obsojamo. Tu, v teh naših gestah se skriva odgovor zakaj nam ni tako kot si vsi v resnici želimo. Da bi prišli do cilja zdravi, uspešni in zadovoljni, je potrebno opustiti naša stara prepričanja. Naša prepričanja kaj je prav in kaj ni, da se odrešimo vloge sodnika, da bi lahko živeli z več razumevanja, z več ljubezni, spoštovanja in zaupanja življenju.

Dragi prijatelji, misli imajo resnično in neizmerno veliko moč. Potrebno jih je kontrolirati, kajti mi bi morali biti voditelji naših misli. Sama sem pred nekaj leti imela izkušnjo kako veliko moč imajo misli in tudi kako zelo težko je pozitivne misli obdržati. Prodajala sem hišo. Vsi vemo, da je v teh časih nepremičnine težko prodati. Sama nisem imela ne časa in tudi ne druge izbire kot da naredim vse, pa karkoli že je bilo potrebno, da se hiša proda. Za nameček, da je bila situacija še malo težja, je bila hiša le na pol dokončana in njen izgled nikakor ni bil privlačen. Postavila sem si jasen cilj in naloge ki jih moram opraviti. Poklicala sem skoraj vse nepremičninske agencije, predstavljala svojo hišo z vero in zaupanjem, da pripeljejo kupca. Vsak, ki je prišel na ogled je bil zame najdragocenejši. Pri vsakem ogledu sem bila zraven in vsakemu potencialnemu kupcu sem predstavila prednosti ter kvalitete hiše in za vsak kupčev pomislek sem našla rešitev. Tako sem prav z mojo vero in prepričanjem v pozitiven rezultat vsakemu interesentu vnesla pozitivno predstavo o hiši ter ga navdušila, da je lahko videl hišo lepo, urejeno, predvsem dokončano in seveda kako prijetno bo bivanje v njej. Kar nekaj agencij in seveda potencialnih kupcev si je hišo ogledalo in v vsem tem času sem imela sama s seboj nenehne pogovore potekal je boj mojih dvomov in zdravil oziroma antivirusov za dvome. Vsakič, ko me je napadel velik dvom, včasih že kar obup, da nikoli ne prodam te hiše, sem si rekla: seveda jo bom; še več energije moram vložiti v prodajo; kaj lahko še storim?

Ponovno sem se lotila klicanja nepremičninskih agencij in jih prepričevala zakaj bi potencialne kupce pripeljali na ogled ravno moje hiše. Nikoli nisem odnehala. Vedno znova in znova sem začenjala od začetka vedno isto in nisem se ustavila, kot tudi moje misli ne. Nenehno je potekal boj z negativnimi mislimi; torej da mi ne bo uspelo in pozitivnimi; torej da bom hišo prodala. To je trajalo več mesecev, nisem se vdala. Vedno več energije sem vlagala v cilj in počasi nisem več slišala negativnih sporočil, kajti dan za dnem so začele prevladovati pozitivne misli. Ko so bile pozitivne misli dovolj zgoščene, se je prodaja zgodila.

 Zato vam polagam na srce prijatelji: vsa moč je v nas. Ne glede na okoliščine, ne glede na krizo, pomembno je da zaupamo sebi. V nas je resnična moč, ki nas lahko nagradi z uspehom, lahko pa nas nagradi z neuspehom. Odvisno kakšno gorivo ji dajemo. In gorivo so naše misli.

Imejmo vedno in povsod le pozitivne misli. To je ključ do uspeha, osebnega zadovoljstva in zaupanja v življenje.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*