Orodje Unior, sinonim kakovosti

Vsak profesionalni ali domači mojster pozna orodje Unior in je lastnik vsaj enega izdelka, ki izhaja iz tega podjetja. Podjetje se že vrsto let ukvarja z različnimi programi na področju kovaške, avtomobilske ter strojne industrije.

 

unior

Orodje Unior

Orodje Unior je narejeno iz kroma in vanadijevega jekla in tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo. V podjetju se nenehno prilagajajo novim smernicam na trgu kar se tiče proizvodnje samega orodja, poudarek pa je na uporabnosti ter efektivnosti. Inovacije prilagajajo željam in potrebam uporabnikov.

V škatli z orodjem se iz linije podjetja tako znajde različno orodje Unior, ki je primerno za mnoga opravila. Najdemo lahko fiksne in nastavljive ključe različnih velikosti in oblik. Prav tako najdemo širok asortiman klešč, ki so oblikovane za minimalen napor ob uporabi. Vsak mojster lahko najde primerne zase, saj nudijo standardne ali izolirane klešče, prav tako pa se najdejo klešče za elektroniko, kabelske priključke, seger obročke, za betonske armature, mizarske in grip klešče ter klešče s specialno funkcijo.

Unior orodje

Orodje Unior je priljubljeno tudi pri vodovodnih inštalaterjih ter električarjih, saj imajo prilagojen program orodja za delo pod napetostjo ter vodovodno inštalacijski program. Za elektro inštalaterje tako nudijo izolirane ključe, klešče ter izvijače. Vso orodje Unior je izdelano iz najkakovostnejših jekel in je testirano ter tako zagotavlja maksimalno varnost pri uporabi. Zadovoljni pa boste tudi vodo inštalaterji, saj je orodje za vas ergonomično oblikovano in se tako prilega vsaki roki. Prijem bo siguren in varen, saj ima orodje protizdrsno zaščito. Prav tako pa je orodje Unior izjemno vzdržljivo.

UniorPoskrbljeno pa je tudi za avto-moto navdušence, saj je orodje Unior namenjeno profesionalnim in ljubiteljskim mehanikom. Za motoriste so na voljo pripomočki za servisiranje in garažiranje, orodje Unior za motor, vžig in pogon motorja, orodje za kolesni sklop in vzmetenje ter za osi in ležaje. Ponujajo pa tudi sete za vzdrževanje in večnamenske sete za ljubiteljske mehanike. Zelo podobno ponudbo imajo tudi za avtomobilske mehanike. Orodje Unior so tu dopolnili še z različnimi pripomočki za karoserijo, mazalne in filtrirne sisteme, krmilne sisteme in orodje za avto elektriko. Na voljo je tudi program orodja za servis koles. Najpogostejša izbira iz tega sklopa orodja je razno večnamensko orodje in pa razne garniture kolesarskega orodja. Poleg samega orodja si lahko za delavnico omislite tudi različne zaboje, kasete ter vozičke za orodje, ki so pregledni in bo tako vedno vse na dosegu roke. Orodje Unior je nepogrešljivo tudi na gradbiščih, kjer je vrsta različnih del in je potrebno veliko raznovrstnega, praktičnega in vzdržljivega orodja. Mizarje in zidarje bodo zanimali predvsem razna merilna merilna orodja kot so metri, kotniki ter libele, kladiva, primeži, žage in pa spone in ostalo rezilno orodje. Prav tako veliko mojstrov potrebuje različne vrste pnevmatskih kladiv ter ragelj.

Orodje Unior je zasnovano za vsako področje in se prilagodi potrebam uporabnika. S svojo inovativnostjo in lahkoto uporabe so zato razširjeni skoraj po vsem svetu in imajo vsak dan več zadovoljnih uporabnikov. Svojo vodilnost pa utrjujejo in potrjujejo s certifikatom kakovosti ISO 9001. Za tehnično podporo in svetovanje je uporabnikom na voljo veliko distributerjev in svetovalcev, ki vedno radi priskočijo na pomoč. Z orodjem Unior bo vsako delo lažje in hitreje opravljeno.  

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*