Popolnoma gola Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj Rebeka Dremelj je bila okradena že drugič. Medtem ko so ji pred nekaj časa nazaj oropali hišo, med katerim so odnesli denar in računalnik, pa so ji sedaj ukradli računalniško tablico, ki naj bi bila njeno božično darilo. Menda naj bi se na njej skrivale vroče fotografije.

Rebeka Dremelj se je zaupala svojim oboževalcem, da ji je nekdo ukradel tablico, za katero je sprva mislila, da ga je kje pozabila oziroma izgubila. To je bil njen iPad, ki ji ga je prinesel božiček. Očitno si bo nekdo zelo pomagal s to igračko, ki ni bila tako poceni. Rebeka Dremelj pa se je še pošalila, da mogoče dobi novega pri naslednjem božičku, ali pa celo že prej.

Smisel za humor pa je izgubila, ko je izvedela, da nekdo njene gole slike pošilja okoli. To je poslal na uredništva različnih medijev preko elektronske pošte. Kar je ponujal še ni želel pokazati, ni pa podal tudi cene. Rebeka Dremelj tudi ni ničesar komentirala.

Mineva  že štiri leta, ko so Rebeki vlomili v hišo in ji odnesli kar nekaj osebnih, dragocenih stvari. Med temi je bil tudi osebni računalnik, na katerem so bile osebne fotografije, ki jih je Rebeka Dremelj hranila, ker so ji veliko pomenile. Izredno je bila razočarana nad tem, kaj šele sedaj, ko ji je nekdo izmaknil darilo, ki ga je dobila od božička.

 Njene vroče fotografije se seveda rado objavlja. Paparaci pa jih bodo dobili tako ali drugače. Slednji pa so jo dobili na plaži, ko se je sončila zgoraj brez. Seveda je tako pristala na naslovnici. Takrat se Rebeka Dremelj ni odzvala na tiste fotografije, je bila premišljeno tiho, kasneje pa je povedala, da je bilo to zadnjikrat, da se je sončila zgoraj brez na mestih, kjer sliši koga govoriti slovensko. Pravzaprav nikoli več na obalah jadranskega morja.

 

Komentarji so zaprti