Poslikava nohtov je več kot samo lakiranje

Nohti na rokah in nogah so odraz vsakega posameznika, njegove urejenosti in načina življenja. Nohti so okras in za njih je potrebno primerno in redno skrbeti in jih negovati. Samozavestna in moderna ženska ima urejene in lepe nohte, zanjo je primerna tudi poslikava nohtov. Poslikava nohtov je več kot samo lakiranje nohtov, je drzen in edinstven način življenja, ženski daje drugačen, nov izgled.

S klikom na sliko si poglejte poslikavo, ki vas zanima.

Nohti in poslikava nohtov, ki je drugačna od ostalih, prinaša občutek za lepoto, daje navdih. Poslikava nohtov je lahko prava mala umetnost. Tisti, ki izvaja poslikavo pusti domišljiji prosto pot, velikokrat zamenja nohte za slikarsko platno in takrat nastane najlepša in čudovita poslikava nohtov. Ženska sama odloča kakšna poslikava nohtov bo krasila njene nohte in roke. Moderna in samozavestna ženska ima urejene nohte. Poslikavo nohtov ženska izbira glede na življenjski slog, svoj okus in stil, katerega nohti in razne poslikave le dopolnijo. Zaradi službe ima večina žensk manj vpadljivo, umirjeno poslikavo, v prostem času ali na dopustu pa si mnoge nato izberejo bolj drzno ali divjo poslikavo na svojih nohtih. Poslikava nohtov je najlepša na umetnih nohtih, seveda se jo da narediti tudi na naravnih nohtih, vendar morajo biti res lepo negovani in oblikovani.

poslikava_nohtov_urejenost

 

Poslikava nohtovPoslikava nohtov na roki

Nekaterim ženskam je poslikava nohtov zamenjava za nakit, ki ga ne uporabljajo dosti ali pa sploh niso njegove ljubiteljice. Poslikava je lahko torej odličen modni dodatek, predvsem ženski modni dodatek, ki se ga poslužujejo na nohtih na rokah in na nogah. Poslikave so zelo priljubljene pri mladih dekletih, kot tudi pri starejših ženskah. Vsaka si izbere svoj stil in svoje vzorce poslikave, vse za lep videz nohtov in predvsem rok. Obstaja kar nekaj načinov kako poslikati nohte, največkrat se uporabljajo posebni različni svinčniki, kakšne nalepke in seveda kot posebna dekoracija bleščice in kamenčki. Več možnosti za poslikavo obstaja na nohtih, ki so umetni oziroma gelirani, ker so razne poslikave, 3D učinki že v samem gelu. Poslikava nohtov je prava umetnost, zanjo je potrebno imeti kar veliko koncentracijo ter mirno roko, le tako bo končni izdelek tisto kar pričakujete in želite. Danes je na voljo veliko salonov, kjer nudijo raznovrstne poslikave, takšne, kot si jih želite, tako, da je motive, ki so zahtevnejši res bolje prepustiti profesionalcem v salonih. Obstajajo pa tudi načini, kako si lahko sami doma enostavno naredite poslikavo, ki bo prav tako odlična. Veliko je odvisno od izdelkov, pomembno je kupiti tiste prave.

Poslikava nohtov na nogiPoslikava nohtov na nogi se običajno izvede v kombinaciji s poslikavo na rokah.

Poleg lakov različnih barv in gostot, je potrebno imeti še razne čopiče, v pomoč so vam lahko tudi zobotrebci in šivanke, ter pinceta za nanašanje biserov ali kamenčkov. Zraven je potrebno imeti še vate in aceton, da lahko napake hitro popravite. Poslikava nohtov je lahko za vajo najprej na nohtih na nogah ali na listu papirja, z obema rokama seveda, ker jih boste kasneje potrebovali. Začnete lahko z motivi rožic. Noht polakirajte z lakom svetlejše barve, ko se lak posuši, z čopičem narišite poljubne cvetove. V sredino rože naredite krog in ga pobarvajte s poljubno barvo, noht lahko še dodatno okrasite z pikami ali raznimi črtami. Ko se vse posuši, noht na koncu prekrijete še z brezbarvnim lakom.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*