Srednje dolge frizure za številne možnosti oblikovanja

Pričeska, ki jo nosimo je pomemben del našega zunanjega videza. Odraža naše razpoloženje in način življenja, zato je pomembno, da izberemo pravo pričesko za naš tip las.

 

srednje_dolge_frizure

Za povečavo kliknite na sliko!

Če imate zelo dolge lase, jih to sezono pristrižite do srednje dolge frizure. Zelo dolgi lasje ne pristajajo veliko ženskam, niti niso velika želja žensk. Morda ste mnenja, da srednje dolge frizure potem niti niso rešitev problema, pa vendar je tako. Lasje, ki so postriženi na srednjo dolžino omogočajo številne možnosti oblikovanja pričeske in veliko raznolikost čudovite frizure. Prednost las srednje dolžine s kratkimi lasmi je ta, da ni tako pogostega striženja, če pa jih primerjamo z dolgimi lasmi pa je oblikovanje frizure za srednje dolge lase veliko manj zamudno. Čudovit način za popestritev srednje dolge frizure je, če se postrižete stopničasto oziroma po plasteh. Plasti pomagajo pričeski dodati obliko, dober volumen in teksturo zaradi česar boste videti odlično. Debelejši lasje bodo videti lažje in z rahlim tanjšanjem bo celotna frizura bolj zabavna. Z dodajanjem plasti v lase, ki seveda obdajajo vaš obraz, boste omehčali oziroma omilili kotne oblike obraza in dodali vašemu videzu nov interes.

Srednje dolge frizure

V tujini se je pred nekaj leti pojavil trend za srednje dolge frizure z imenom ”The Chop”. Ta frizura ima idealno dolžino las, ni predolga niti prekratka. Sega do ramen in je odlična za tiste ženske, ki imajo dolge lase in še niso pripravljene skrajšati lase na bob frizuro ali celo krajše. Ta trend je v tujini še vedno zelo popularen med igralkami, modeli in pevkami, tako, da počasi prehaja že v klasiko. Preprosto zato, ker je dolžina las, ki sega do ramen odlična za oblikovanje raznolikih pričesk, primerna je skoraj za vse oblike obraza in tudi za vse lasne teksture.

Ključ do popolne frizure za srednje dolge lase je v dolžini las. Dolžina ni predolga niti prekratka, idealna je, če lasje segajo do ali malo nad ključnico. Konice las naj ne bodo otopele. Lasje naj se na koncu recimo porežejo z britvico, tako, da bo zaključna linija videti čista, dejansko pa bo v liniji veliko gibanja. Drugače bodo lasje videti težki in precej dolgočasni. Če je striženje pravilno boste v trenutku navdušene nad svojo novo pričesko in le tako boste izžarevale ženstvenost, sproščenost in samozavest. Želele si boste, da bi to storile že mnogo prej.

Frizure za srednje dolge lase

Poleti si lahko srednje dolge frizure popestrite z romantičnimi kodri različnih velikosti in pričarate valove morja in sonce v laseh. Učinek rahlega vetra v laseh daje ženski mladosten in vihrav videz.

Nega in oblikovanje srednje dolgih las je čisto enostavno in prav nič zamudno. Večino pozornosti namenimo lasnim konicam. Ker se po navadi konice las hitro začnejo cepit, je priporočljivo redno striženje. Lahko uporabljate tudi razna olja, fluide ali druge proizvode namenjene negovanju lasnih konic. Pri oblikovanju srednje dolge frizure vam bosta v pomoč lak za lesk in vosek. Z obema dosežete lesk v laseh in poskrbite za obstojnost vaše pričeske.  Z voskom izpostavite in utrdite kodre, poudarite lahko lasne konice in oblikujete asimetrični poni. Izdelek je zelo preprost za uporabo, ustvarite pa lahko izvirno in kreativno pričesko, ki vam bo polepšala dan in tudi večer.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*