Tedenski horoskop 7.4.2014 – 13.4.2014 Tudi za teden 7.4.2014. do 13.4.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

 

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Pomladansko čiščenje se lotite v tem tednu in ga izvajajte tudi na svojem telesu. Če si boste prisluhnili in boste jedli tisto, kar vam sicer prej ni prišlo na misel bo vaše počutje več kot odlično.

ON – Še naprej se bo stopnjevalo druženje. Partner ali oseba, ki vam je blizu vas tudi tokrat ne bo pustila do besede. Ker ji zaupate, ji sledite še naprej.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Ker je vaše počutje povezano največ s tem kaj jeste in koliko se potem gibljete je teden več kot primeren, da v to smer posvečate več pozornosti. Presenečeni boste nad samim seboj.

ON – Tokrat boste večino časa namenili osebi, ki se je skrivala nekje v ozadju. Prilika bo nanesla, da jo spoznate tudi v drugi luči, ki vas bo prijetno presenetila. Prišli boste tudi do spoznanja, da se v temi tudi najde luč – le prižgati jo je treba.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA –Več časa boste posvečali sprehodom ven v naravo. Spomladanska opravila se bodo tudi kar vrstila in vse bi radi naredili hkrati. Uskladite ritem in prisluhnite naravi, če greste le po solato.

ON – Ne samo, da boste odlično funkcionirali na vseh področjih posla, presenečali boste tudi okolico, ki vas v tem ritmu ne pozna.

Tedenski horoskop – RAK

ONA –Ne ugibajte le kaj vas v notranjosti muči. Zaupajte se osebi, ki vam je blizu in skupaj poiščita rešitev. Morda ji je le potrebno podati roko.

ON – Krog ljudi v katerem se dnevno nahajate vam zaupa v tolikšni meri, da bi vse naredili za vas. Da vam slučajno ne pride na misel, da bi jih izkoristili. Vedite, da gre osel le enkrat samkrat na led.

Tedenski horoskop – LEV

ONA –  Sreča je tokrat na vaši strani. Izkoristite vse skrite želje in jih skušajte izpeljati tako, da bo za vas najlažje in najlepše. Pred seboj imejte jasno zastavljen cilj. Zaupajte vase.

ON – Večinoma svojega časa boste namenili za privatne zadeve. Imate kar nekaj prijateljev. Vključite jih in jih povabite na kakšno partijo skupne igre, tudi klepet šteje.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Ker se vedno radi držite na sredi in izstopanja za vas ne igrajo ključnega pomena, se boste tokrat znašli v situaciji, ki vas bo nekdo s pohvalo prikazal v najlepši luči. Dobili boste krila, vendar bo na vas kako visoko ste pripravljeni poleteti. Torej…

ON –  Posel vam bo šel več kot odlično od rok. Še posebej se boste posvečali poslom, ki vas hkrati osrečujejo. Nagrada ni izključena.

 Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Čas je namenjen za rekreacijo. Če boste dovolj poskrbeli za zdravo in dobro počutje, vam tudi ostale zadeve ne bodo uhajale iz rok. Le poguma vam ne sme primanjkovati in bo vse v redu.

ON – Več pozornosti boste tokrat namenili ljudem, ki jih že nekaj časa zanemarjate. Tudi izlet ni izključen. Presenečeni boste na odziv, kako malo je potrebno, da je človek srečen.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Pojdite tam, kjer se počutite najbolje, varno, ljubljeno. Včasih človek ne zna sam ugotoviti, kaj mu manjka. Šele, ko mu to drugi povedo razume, da je druženje ključno za posameznika. Poslušajte sebe in druge in verjemite, da si boste olajšali dušo.

ON – Neka tuja oseba se vam bo odprla. Ker nimate izkušenj s tem, jo boste priporočili prijatelju. Kot posredniku vam bo izročila pohvalo za dobro delo. Tudi nasmeh vam bo pričarala na obraz.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Več boste morali prisluhniti sebi in narediti v smeri dobrega počutja. Delajte le tisto, ki morate nujno postoriti, veste, da nihče ne bo zaradi tega prikrajšan.

ON  – Vse kar ste se v preteklosti lotili boste v tem tednu skušali zavrteti nazaj. Presenečeno boste ugotovili, da ste lahko zadovoljni z rezultati. Saj so več kot odlični.

Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA –Kar ne morete se prebuditi iz zimskega spanca. Nasvet oziroma priporočilo bo prišel pravi trenutek. Zavihajte rokave visoko in ne bo vam žal.

ON – Z lahkoto boste reševali sprotne, spontane zadeve, ki jim sicer namenjate več časa. Presenečeni boste zakaj vam gre sedaj to tako dobro od rok. Morda ste se malo bolj odpočili in razlog tiči prav tu?

 

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA – Veseli boste ali ste že, ko ste prišli v stik s pravimi ljudmi, ki vas in vaše bližnje razumejo. Lepa beseda, vedno lepo mesto najde. Ko bi bilo še veliko takšnih besed in trenutkov…

ON – V poslu ali s strankami boste še posebej dejavni. Tudi drugi bodo prepoznali vaš trud in prizadevanje. Pohvalili vas bodo, morda tudi nagradili.

 Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Virusi so na pohodu. Dnevno si vsaj konček časa rezervirajte za sprehod ali tek v naravo. Le tako se jim morda izognete.

ON – Z majhnimi koraki se približujete cilju. Tudi sedaj ne potrebujete spodbude od drugih. Dovolj je vaše zavedanje, da je učinek enak ne glede na to, kako hitro ga želite doseči.

 

 

En komentar

  1. Beri in preveri kaj ti tokrat ponujajo zvezde…

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*