Tedenski horoskop od 12.5. do 18.5.2014 za odrasleTudi za teden 12.5.2014. do 18.5.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Teden je več kot odličen za urejanje starih zadev ali zamer iz preteklosti. Merkur vam bo tokrat pomagal, da bodo dogovori bolje tekli.

ON  – Odpirajo se vam nove poti, napredek ali neka srečanja . S svojo privlačnostjo boste potegnili s seboj tudi osebe, ki si bodo želele biti ob vas.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Ponuja se vam nova priložnost, tako v poslovnem kot tudi v privatnem življenju. Poskušajte ostati mirni in zaupajte vase.

ON – Za stabilno stanje tako na finančnem kot tudi osebnem področju se boste morali dokazovati. Trezno razmišljanje bo edina možnost, ki jo lahko ponudite drugim, da vam bodo zaupali.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – U zelo kratkem času se vam ponuja možnost, da rešite nek problem. Ponujajo se vam dobre novice, dogovori in ponudbe. Zgrabite, da ne boste nato obžalovali.

ON – Vaša močna volja bo pozitivno vplivala na komunikacijo z drugimi. Kar se vam bo uspelo v tem času dogovoriti, boste kasneje želi.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Merkur vam bo pomagal, da boste na življenje pogledali tudi iz drugih plati, globje. Prišli boste do nekaterih spoznanj, prepričanj ter ugotovitev kdo je tisti, ki vam jemlje največ energije.

ON – Na poslovnem področju bodo od vas zahtevali, da se naučite nekaj novega, ki vam bo pozneje predstavljav iziv. Poskusite se izogniti nepotrebnim konfliktom.

Tedenski horoskop – LEV

ONA –  Nahajate se v Soncu, v Biku, ki močno vpliva na vas, ker zahtevate potrditev, stabilnost. Zato potrebujete ob sebi človeka, hkrati pa tudi stabilno vez na poslovnem ali zasebnem področju.

ON – Možnost napredka se vam ponuja tokrat v karieri. Obstaja tudi možnost, da boste zapustili človeka, ki vam je blizu zaradi prilike, ki vam tokrat ne bo ušla.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Vstop v Merkur vam dovoljuje, da lahko stopite višje. Ker niste dovolj prepričani ali ne poznate ozadja, boste lahko razočarani.

ON –  Prioriteta vam je trenutno kariera. Obstaja možnost, da boste delali na več različnih področjih ali projektih.

 Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Venera bo poskrbela, da boste v središču dogajanja. Vaše razpoloženje bo več kot odlično.

ON – Zaradi nenadnega izbruha jeze, ne pokvarite odnosa, ki vam sicer veliko pomeni. Poskušajte vse skupaj vzeti za šalo.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Mars vam tokrat omogoča, da stopite korak naprej in takoj dva nazaj. Zaradi pomanjkanja energije je možno, da vam stvari ne bodo stekle na tako enostaven način. Počakajte malo, vaš trenutek še prihaja.

ON – V poslovnem svetu boste naleteli na neke ovire. Približajte se jim in jih preučite. Le tako boste lažje izključili vsak sum.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Venera vam prinaša možnost kreativnega prehoda v vaši karieri. Obeta vam več izivov, več druženja, več zabave.

ON  – Na poslovnem področju se vam obeta stabilnost na katero ste nekaj časa čakali. Ne uide nam niti priložnostno delo niti priložnost, da se zaljubite.

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Če imate namen varčevati je čas več kot primeren za to. Realizirajte stanje in sledite sanjam, le tako boste dosegli namen.

ON – Ni izključeno, da se vam obeta nova ponudba tako na poslovnem kot tudi zasebnem področju. Ozrite se malo dlje kot ste sedaj gledali.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA – Na krajše potovanje ali na neko povabilo na potovanje se boste več kot razveselili. Odmislite za trenutek vse skrbi in se posvetite sebi.

ON – Situacija bo prinesla ugotovitev, da boste začeli trezno razmišlajti o tem kaj si želite. Uskladite vaše želje z interesi. Zadovoljstvo je tokrat najbližje vam.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Pozitivno se boste odzvali na neke spremembe, ki vam jih prinaša poslovni svet. Dodana vrednost bo tokrat prišla več kot do izraza. Privabila vam bo nasmeh na ustnice.

ON – Uspešno dogovarjanje bo obrodilo sadove vašega pozitivnega pristopa do ljudi. Dogovorili se boste tudi o tistem, kar pred časem niti ponuditi niste smeli ali hoteli.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*