Tedenski horoskop 14. 4. – 20. 4. 2014 za odrasle Tudi za teden 14.4.2014. do 20.4.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

 Tedenski horoskop

 

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Odkrivali boste talente in boste več kot zadovoljnji s spoznanjem novih in starih plati vašega življenja. Prišli boste do spozanja, kako malo je potrebno, da je človek srečen.

ON – Da boste prišli do cilja se morate otresti neke skrbi, ki vam ne da trezno razmišljati. Morda vas bo neko povabilo rešilo muk in se boste lotili zadeve na drugačen način.

 

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Brez obzirni ste do sebe, ker se nimate časa poslušati. Pazite, da vas to ne bo drago stalo.

ON – Ker zunaj vse cveti okoli vas, je to za vas preveč vsakdanje. Se ne bi malo bolj ozrli okoli sebe, ker le tako ne boste spregledali pomembne osebe, ki vas že dlje časa opazuje.

 

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA – Pride lahko do nekega manjšega spora z osebo, ki vam sicer veliko pomeni in igra pomembno vlogo v vašem življenju. Ne pozabite na preteklost, saj vam je ta oseba velikokrat pristopila na pomoč in vam svetovala, ko si niste znali sami pomagati.

ON – Nič se ne da doseči na silo. Ritem si boste morali prilagodili, ker vam bo drugače neka oseba prekrižala načrte, ki jih že nekaj časa načrtujete.

 

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Pri sklepanju pogodb in poslov boste še posebno uspešni. Do izraza bo prišel tudi vaš intelegenten pristop, ki ga bodo nadrejeni še posebej pohvalili.

ON – Pripravili se boste za nove načrte, ki vam jih bodo predstavili ljudje, ki vam sicer niso tako blizu. Odkrili boste tudi bližnjice, ki vam bodo prinesla nova spoznanja. Uspešni boste.

 

Tedenski horoskop – LEV

ONA –  Trenutno se ne zavedate kako pomembno vlogo igrate v poslovnem svetu. To vam bodo povedali drugi in ponosni boste nase, bolj kot kdaj koli prej.

ON – Sprehod v naravo je edino motivacijsko sredstvo, ki vam lahko pomaga k hitrejšem in treznejšem razmišljanju o stvari, ki vas že nekaj časa obremenjuje. Posvetite se sebi in ugotovite, da se z očali morda bolje vidi.

 

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Na nek način je vaše življenje v igri. Kockate se z ljudmi, ki vas potrebujejo le takrat, ko jim že skoraj gori. Pazite, da bo kocka padla večkrat k vami in jim pokažite, da obvladete situacijo bolje kot marsikdo, ki je zapisan v drugačni luči.

ON –  Z malimi korakimi napredujete in si vzpostavljate red, ki je pripisana lastnost vašega znamenja. Počasi boste daleč prišli, ker se vam obrestuje vlaganje na področju zanimanja za stvar. Kar tako naprej.

 

 Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Ne jemljite si preveč stvari k srcu, kajti v nasprotnem primeru se zna zgoditi, da boste zboleli. Preberite in iščite rešitev tudi v literaturi.

ON – Pravila so običajno zapisane in veljajo za vse enake. Zakaj bi bili vi tokrat izjema?

 

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Veselite se praznikov, ki vam prinašajo toplino. Zadovoljnji boste tudi s počutjem, ki vam bo dalo še dodaten zagon. Energije bo več kot dovolj.

ON – Uživanje v majhnih stvareh vam ni ravno pisano na kožo. Morda bi poskuskili narediti nekaj tudi v to smer, da bi hitreje doseglji zadovoljstvo.

 

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Vse se bo vrtelo okoli vas. Razlike bodo vse bolj prepoznavne. Odločili se boste narediti prvi korak in si izbrali smer v katero ste prej le redko poskušali iti. Vaš pogum bo nagrajen.

ON  – V poslovnem svetu bo sodelovanje uspešno. Pozorni morate biti na vsa dogajanja okrog sebe, kajti drugače boste kasneje pregoreli.

 

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Vaša radovednost bo dosegla namen. Zavihajte si rokave in posežite globje tudi v stvari, ki vam sicer niso preveč blizu.

ON – Romantično boste razpoloženi. Osebo, ki vam je blizu boste presenetili z vašim razpoloženjem, ki ga bo spremljala tudi dobra volja.

 

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA – Komunikacija bo učinkovitejša in sklepanje pomembnih dogovorov bo beležilo nova poglavja v knjigi, ki ji pravite pravilnik.

ON – Osebe, ki ne razumejo vašega trenutnega razpoloženja se vam bodo v tem tednu približale na poseben način. Neka vprašanja bodo dobila jasne odgovore.  Zadovoljnji boste.

 

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Zbranosti vam bo ta hip primanjkovalo, kar posledično pomeni, da ne bo nič narejeno tako, kot ste si zamislili. Umiriti se boste morali.

ON – Plusi in minusi se bodo izničili. Obetajo se vam same lepe stvari. Vreme je več kot primerno zato.

 

 

 

En komentar

  1. Meta Jeruc

    Preverite kaj vam v tednu namigujejo zvezde…

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*