Tedenski horoskop za odrasle od 17. 3. do 23. 3. 2014



Tudi za teden med 17. in 23. marcem smo za vas pripravili tedenski horoskop za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Spremembe, ki vas bodo doletele na delovnem področju bodo pozitivno vplivale na dogajanje okrog vas. Vaša samo-izrazitost se bo stopnjevala. Nagrada ni izključena, zato kar pogumno pri sprejemanju odločitev.

ON – Prišli boste do nekega spoznanja in začeli drugače gledati na osebo, ki vam je blizu. Ne bodite preveč zaletavi, kajti časa bo še na pretek.

Tedenski horoskop – BIK

ONA Izrazita želja po druženju bo prisotna skozi cel teden. Pokličite prijatelje, morda potrebujejo vaš klic.

ON –  Strahu pred nesposobnostjo se ne boste mogli otresti. Nek dogodek, ki ga niste pričakovali vam bo dvignil adrenalin.

Tedenski horoskop -DVOJČKA

ONA – Kar ne morete iz svoje kože. Ocena, ki jo boste dali bližnji osebi bo spodbudila novo sodelovanje. V kratkem pričakujte povabilo.

ON – Srečanje z novimi izzivi vam bodo povzročili, da boste dosegli več kot ste pričakovali. Neko delo boste več kot odlično opravili. Rezultate obvezno poudarite večkrat. 

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Se vam samo zdi, da že dolgo niste prejeli nobenega koristnega nasveta. Skrajni čas je, da se posvetite več časa  sebi. Kar vas ovira skušajte dati za nekaj časa na stran.

ON – Čas je primeren za napredovanje ali načrtovanje novih projektov. Energije imate ta trenutek ravno prav. Torej kar pogumno se lotite in ne bo vam žal.

Tedenski horoskop – LEV

ONA –  Pazite, da se boste dovolj gibali, kajti težave s hrbtom niso izključene. Poskrbite tudi za dovolj vitamina D, ki ga prejmete tudi na soncu. Vreme bo primerno za vas.

ON – Optimistično razmišljanje vam bo odprlo številne poti. Pozanimajte se malo širše in izbira bo sigurno prava.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Napornejši teden je pred vami. Če se boste lotili premišljeno bodo stvari dobile podobo. Bistrost in natančnost vam je sicer pisana na kožo. Izkoristite to danost in boste sigurno uspeli.

ON-  Neko breme, ki jo čutite zahteva od vas, da se ga lotite premišljeno. Najbolj vam bo v pomoč oseba nasprotnega spola, ki vam je zelo blizu. Zaupajte ji.

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Občutljivost bo zelo prisotna v vas. Sprehodi se ven v naravo, situacijo poglej še z drugega zornega kota in ti bo precej lažje.

ON –  Ne bo vam preveč všeč, ker se bodo dogodki odvijali počasneje kot ste predvidevali. Dobili boste spodbuden namig glede dela. Pazite, da ne boste preveč uporniški glede tega.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA –Prijatelj, ki računa na vas bo prosil za neko pomoč. Pazite, da ga ne boste zavrnili, kajti spoznate lahko, da že tako majhna stvar šteje. Ne pozabite, da pomoč kdaj pride prav tudi vam.

ON – Zvezde niso ugodne za urejanje pravnih ali bančnih zadev. Počakajte na boljšo priliko. Morda dobite v kratkem ponudbo, na katero niste niti pomislili.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA – Bolj prisluhnite sebi. Ne pretiravajte preveč s hrano, ki vsebuje kisline. Čas je primeren za zelenjavo zelene barve.  Regrat bo prava izbira za vas.

ON  – Teden bo odličen za komunikacijo. Izkoristite priliko in ne zamudite niti povabila na klepet. Notranje zadovoljstvo bo ojačano, prineslo vam bo tudi priznanje.

Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA- Tako vzponi, kot padci vam bodo prinesli izzive. Ne hitite in ne ustrašite se, ker se vam bo vse obrestovalo v vašo korist. Pomembno je sedaj, da mirno počakate na izziv.

ON – Neka čustvena blokada iz preteklosti bo zopet prisotna. Oporo čim hitreje poiščite pri osebi nasprotnega spola, sicer se zna situacija zavleči.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA – službene obveznosti se boste lotili resneje kot kdaj koli poprej. Nadrejeni bo to opazil in nagrada ni izključena.

ON–  Pomladanska opravila in sprehodi bodo močno vplivali na vaše počutje. Nabrali si boste dovolj energije in jo izkoristili tudi pri delu, ki vam ni preveč pisano na kožo.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Prišli boste do spoznanja, da le spočiti lahko dosežete tisto kar ste si zastavili. Več delajte na tem.

ON – Razmeram se hitro prilagajate. Blokado boste imeli zaradi izjemne želje po svobodi. Šli boste na vse ali nič. Prisluhnite nasvetu sodelavca, morda ima prav.

En komentar

  1. Preberi, kaj ti tokrat namenjajo zvezde.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*