Tedenski horoskop od 2.6 do 8.6.2014 za odrasleTudi za teden 2.6.2014. do 8.6.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Nekdo, ki vam je zelo blizu vam hoče predstaviti neko pomembno zadevo na preprost način. Mu ne bi vsaj tokrat prisluhnili, da se izognete morebitnim težavam.

ON  – Obremenujete se s stvarmi, ki se vas popolnoma nič ne tičejo. Raje zavihajte rokave in posežite tja, kjer vas potrebujejo.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Odločili se boste za neko srečanje, lahko tudi pot. Nova spoznanja ali poznanstva bodo zelo pozitivno vplivala na vaše počutje.

ON – Zaradi neke situaciji, ki jo niste dovolj jasno preučili lahko pride do zamer, ki se jih še nekaj časa ne boste mogli otresti.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA –Premalo se pustite toku, da vas bi spontano odnesel v prave vode. Tokrat bo vaša zaskrbljenost upravičena.

ON – Čas je primeren, da ga posvetite sebi. Imejte se radi in uživajte prihajajoče dneve ob stvareh, ki vam največ pomenijo.

Tedenski horoskop – RAK

ONA –Preden se lotite neke družinske ali prijateljske zadeve, jo obvezno preučite. Da bo potekalo vse tako kot ste si zamislil, vam bo tokrat najbližja oseba zelo v pomoč.

ON – Stopate v kot kamor se lahko umaknete, da ne bi prepoznali vaše občutljivosti. Neka oseba bo to spoznala in vam stala ob strani tudi takrat, ko boste iskali svetlejši kot.

Tedenski horoskop – LEV

ONA – Dobra volja bo prisotna v tem tednu. Žareli boste od energije in jo dajali tudi drugim. Naj traja…

ON – Znašli se boste v situacijah, ki jih najmanj pričakovali. Vse se bo urejalo hitreje, kot si upate sploh pomisliti.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Zaključek projekta bo uspešen. To ne boste zlahka dojeli, vendar realnost kaže, da ste stopili korak naprej. Sedaj lahko poiščete trenutke zase in svoje najdražje.

ON – Planeti so na vaši stani. Vse poti so vam odprte, le vaše oči strmijo nekam daleč proč v neznano. Le zakaj?

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Zelo veliko boste razmišljali o sebi. Spoznaje bo optimistično za naprej, le ne obremenjujte se preveč.

ON –Tokrat je vaše spoznaje pravo. Ob sebi ste prvič začutili toplino. Prihaja tokrat od človeka, ki mu resnično zaupate. To spoznanje vas lahko popelje nekam dlje…

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Nervoza ne pripelje daleč, vendar se vam to tudi tokrat ne bo dalo dopovedati. Tisti, ki vam bo to skušal povedati ga ne žal ne jemljete resno.

ON – Pomislek o dejanjih, ki ste jih v preteklosti večkrat strorili vas bo tokrat pripeljal na pravo pot. Usmerite se v sedanjost, tukaj in zdaj. Uspelo vam bo.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Novosti, ki vam prihajajo na proti se bojite vzeti v svoje roke. Tokrat je vaša ocena pravilna. Še malo bo za počakat.

ON  – Živite v svojem svetu in nikomur ne pustite blizu. Se ne bi malo odprli ali morda prišli na dan z besedo?

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Vsaka stvar, ki bo imela vsaj malo pomisleka vas bo tokrat zelo obremenjevala. Skrbi se boste otresli šele ob koncu tedna, ko se boste spoznali pravo plat zgodbe.

ON – Čas in vreme bosta poskrbela, da boste malo bolj pomislili nase. Temeljit pogovor vas bo prepričal, da ste tokrat na pravi poti.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA –  Spremembe so vam tokrat pisane na kožo. Poglobili se boste in odlično ocenili nastalo situacijo. Ne bi vsaj tokrat vaše odločitve zaupali prijatelju?

ON – To je zelo pomemben teden za vas. Od vas zahteva le zbranost. Tokrat morate ustvariti jasno sliko, da vam kasneje ne bo žal.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Vsako dobro delo, se enkrat vrne. Nekdo ni pozabil na vas.

ON – Sami boste morali organizirati čas zase, ker drugi ne morejo vedeti kaj se kuha v vas. Pomagajo vam na vse pretege. Odprite vrate na stežaj in jim povejte, da vam to veliko pomeni.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*