Tedenski horoskop od 28.7. do 6.8.2014 za odrasle

Tudi za teden 28.7.2014. do 6.8.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

horoskop

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Vsaka zgodba je poglavje zase in tako boste morali sprejemati dogodke, ki se vam vrstijo, drugače boste več kot razočarani nad drugimi. Si to mar zaslužite?

ON  – Neko darilo vas bo presenetilo tako globoko, da boste pozabili na splet okoliščin. Tokrat se bo izšlo.

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Velika pričakovanja tokrat ne bodo obrodila sadov. Umirite se in pojdite tja kamor sicer malokrat zaidete. Ne bo vam žal.

ON – Pričakujte nek obisk ali srečanje z osebo, ki ji bo potrebno reči kakšno besedo več in morda dvigniti tudi ton glasu. Skušajte povedati na bolj miren način, da ne boste izpadli kot napadalec.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA –  Neka stresna situacija je pred vami, vendar ji ne boste posvečali večje pozornosti. Posledice so lahko strašne, vendar vam znajo tudi odpreti oči.

ON – Kar poleteli bi od sreče, vendar vam zvezde narekujejo, da se raje držite tam kjer poznate prostor in se najbolje v njem počutite. Sreče kar ne bo videti konca…

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Nesoglasja se bodo širila in širila dalje. Prišli boste tako daleč, da boste posumili na koncu še vase. Kaj ne bi tokrat malce popustili?

ON –Začetek bo od vas zahteval sproščenosti, ki se ji ne boste mogli upreti, kajti energijo, ki jo črpate vase boste tokrat vložili na pravo mesto. Ponosni boste nase.

Tedenski horoskop – LEV

ONA – Načrtovanje bo preveč omahavo, da bi se vam uresničile sanje. Tudi partner bo enakega mnenja.

ON –  Nimate dovolj moči, da bi prišli stvari do dna. Strah bo tokrat močnejši od želje, da bi naredili korak naprej. To ni v vaši navadi, zato naredite vse, da vam uspe.

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Neka situacija bo pripeljala do spoznanj, da človek naleti lahko tudi na nesoglasje tam, kjer ga najmanj pričakuje. Harmonija bo še vedno v vas, zato se ji prepustite in pozabite čim hitreje na vse ostale neprijetnosti.

ON – Hinavsko se bodo odzivali na vaše prošnje, vendar bo boste hitro obračali hrbet tistim, ki ne sodijo v vaš krog. Tudi najbljižni tokrat niso izključeni.

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Tokrat se vam bo obrestovalo vložen trud, ki ste ga namenili izključno zase. Morda se odločite za večjo spremembo, ki ji sicer niste upali stopiti niti pred prag.

ON – Senca bo tokrat dobrodošla in iskana. Iskali jo boste na vseh področjih in se zadovoljno namestili tudi pod drevo, če bo potrebno.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Pozabili boste na vse pretekle skrbi in se prepusti toku poletnih dni. To bodo opazili tudi drugi in se vam veselo pridružili.

ON – Tako razočarani še niste bili nad osebo, ki po vaše greni stvari, ki jih vidite v drugačni luči. Včasih je potrebno stvari pogledati pod lupo. Se jo boste poslužili?

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Neko srečanje vam bo koristilo in prineslo na drugačno pot, ki jo ne poznate. Vodenja po tej poti se ne uprite, kajti prinaša vam samo dobre stvari za naprej.

ON  – Tokrat bo vaša odločitev prišla nenadoma. Radodarno boste delili svoja čustva do bližnjih in daljnjih prijateljev. Vsakega prispevka bodo veseli, tudi vaše dobre besede.

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Ne sekirajte se preveč za nastalo situacijo in se podajte v naravo. Le narava vam tokrat lahko poda dodatnih moči, ki jih še tako zelo potrebujete.

ON – Rešitev je le začasna, zato ne računajte preveč na preteklost in se raje posvetite sedanji situaciji. Nekdo vam bo skušal pomagati, vendar ne boste preveč zaupljivi.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA –  Ta teden boste namenili stvarem, ki vas najbolj veselijo. Naj bo to človek ali hobi. Kar žarite od dogajanj.

ON – Obstaja možnost, da se vam podrejo vezi, ki so vam sicer pomenile, vendar ne toliko kot nekdo ali dejavnost, ki se ji ne morete več upreti. Ne bi malo bolj razmislili, preden zaključite?

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Negativna pričakovanja vas bodo spremljala na vsakem vogalu. Vi pa boste prečkali ovinke in obirali bližnjice, da bi našli nekaj pozitivnega. Pokažite jim, da zmorete.

ON – Veliko boste zahajali ven ali v naravo in iskali samotne destinacije. To bodo opazili tudi drugi, ki vas ne razumejo vedno.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*