Tedenski horoskop od 7.8. do 13.8.2014 za odrasle

Tudi za teden 7.8.2014 do 13.8.2014 smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

horoskop_za_odrasle

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Spoznanje, da videz vara bo tokrat pravo. Zamislili si boste več kot lahko trenutno dobite. Ne boste želeli odnehati…

ON  – Neki problemi vas bodo preveč obremenjevali, da bi trezno razmišljali. Ustavite se in poglejte zadevo z drugega zornega kota. Se vam ne zdi lepša?

Tedenski horoskop – BIK

ONA – Čustva bodo prišla na dan. Ne boste si mogli pomagati. Smeh, jok… Naj vas ne zavede.

ON – Občutek, da se vse odvija počasneje, kot ste predvidevali bo prevladal v vas. Zelo boste nemirni. Pogrešate le temeljit pogovor?

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA –  Dogodki se bodo odvijali ravno tako, kot ste si zamislili. Zadovoljstvo bo občutno.

ON – Neka zdravstvena težava se bo obrnila tako, da boste več kot zadovoljni. Morda boste pomagali tudi komu, ki ne ve, da takšna bolezen sploh obstaja ali ga boste poslali na posvet.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Neka nova sprememba se vam obeta. Tudi nova zveza ni izključena. Osredotočeni boste na vse kar je lepo…

ON – Pohvalo, ki jo boste v kratkem prejeli boste obdržali le zase. Po tihem ga boste delili le, če vas bo zaneslo ali vam bo partner zaupal nekaj kar vas zna razvedriti.

Tedenski horoskop – LEV

ONA – Sami pletete mrežo. Poskrbite, da jo bo potrebno čim manjkrat zakrpati. Razočaranje bo zato manj izrazito, saj vam bo primanjkovalo časa.

ON –  Zaprite knjigo in vzemite novo. Ni vsaka vsebina primerna za vas. Lahko tudi preskočite poglavje…

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Ta teden bo za vas bolj breme kot kaj drugega, ker boste morali neki zadevi iz preteklosti priti do dna. Splača se vam potrpeti tudi, če bo treba narediti kak korak več.

ON – Vse se bo vrtelo okoli vas. Vi pa ne boste zaznali prave smeri vetra. Hočete prepih?

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Nabira se v vas nemoč, ki jo še sami nočete zaznati. Prišel je trenutek, da se malo oddahnete. To vam bo skušal povedati tudi najbližji prijatelj. Vsaj tokrat mu prisluhnite.

ON – Zatekli se boste v samoto, se zaprli pred svetom… odpotovali. Uživajte.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Toploto boste čutili in oddajali okrog sebe. Želja po druženju bo tokrat prišla v ospredje. Pazite se le, da koga nebi preveč prizadeli z vašim obnašanjem.

ON – Želja po nečem novem bo tokrat prevladala nad vsem. Ste v stanju premikati gore….

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Osebi boste jasno povedali, da je ne želite več videti. Lahko se zgodi, da jo boste še kako potrebovali. Vedite, da nihče ni brez napak.

ON  – Spoznanje, da ste odločili prav bo obrodilo plodna tla. Kar žareli boste od vsega dobrega…

Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Zadevi ste končno prišli do dna in boste več kot zadovoljni. Poskrbite le, da bodo tudi drugi imeli kakšno korist od vas in ne zapirajte vrata osebi, ki vas že nekaj časa čaka, da jo povabite ven ali na obisk.

ON – Srečali boste osebo, ki vam bo pokazala kaj vse zmore. Morda ne boste mogli priti niti do besede. Utrujenost bo v trenutku zbledela.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA –  Nek dogodek iz preteklosti bo prišel na dan, vendar se vas ne bo dotaknil. Ste postali čisto imuni ali vam zares nihče ne more priti do živega. Kapo dol za takšno obnašanje…

ON – Zavedali se boste, da živite v svetu, ki ni vedno lep in ugotovili, da se počasi daleč pride. To boste zaupali tudi osebi, ki vam pomeni nekaj več.  Tudi nova zveza ni izključena.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Ugotovitev, da ne znate ceniti stvari, ki vas obdajajo bo tokrat prišla v ospredje. Sprehod vas lahko pošteno utrudi.

ON – Trma ni rešitev. Niti slabo volje. Zavihajte rokav malo višje in posezite globlje kot ste kdaj koli prej. Ne bo vam žal.

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*