Tedenski horoskop od 9.6. do 15.6.2014 za odrasleTudi za teden 9.6.2014. do 15.6.2014. smo za vas pripravili tedenski horoskop za odrasle za prav vsa astrološka znamenja. Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnjem tednu, si pozorno preberite spodnje vrstice.

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop  – OVEN

ONA – Tokrat je prav, da ne sprejemate novih napotkov in se zanašate nase. Pazite le na natančnost, drugače vas lahko odnese nazaj.

ON  – Od sredine tedna naprej so zvezde primernejše za kaškne podvige ali napor. Izkoristite jih po svojih najboljših močeh.

Tedenski horoskop – BIK

ONA  Teden ni namenjen za poglabljanje in razpravljanje z ljudmi. Preložite vse skupaj na bolj primeren čas, ki prihaja.

ON – Varčno boste pristopili k situacija, ki bo zahtevala od vas še natančnost. Lahko popravite napake ali pa jih preložite brez slabe vesti na koga drugega.

Tedenski horoskop – DVOJČKA

ONA –Vse bo narejeno le na pol. Vendar imate tokrat srečo, da ste rojeni pod pravo zvezdo. Nasmejali se boste kot že nekaj časa ne.

ON – Rezultate boste želi le pod pogojem, da boste več časa posvečali predstavitvi dela svojemu nadrejeno. Le tako vas bo znal opaziti. Poskušajte biti bolj opazni, pogrešljivi.

Tedenski horoskop – RAK

ONA – Težki poslovni pogovori vam tudi tokrat ne bodo prišli do živega. Otresli se jih boste na tako lahek način, da boste še druge presenetili. Bravo.

ON – Neka priložnost, ki vas še posebej mika bo poskrbela za vašo sproščenost. Nobena minuta ne bo vržena stran. Sledi tudi spoznanje, ki vas bo še nekaj časa pozitivno obdajalo z vseh strani.

Tedenski horoskop – LEV

ONA – Spontanost bo tokrat potrebnovala zagon. Uskladite interese in povežite jih skupaj s sanjami. Uspelo bo.

ON – Konec tedna vam bo odprl nek pogled v daljavo… Zamislili se boste in ne boste verjeli svojim očem. Stvarnost je tu…

Tedenski horoskop – DEVICA

ONA – Sredina tedna vam prinaša nove pridobitve. Zadovoljnji boste.

ON – Če načrtujete pot ali nov posel ga tokrat prestavite na konec tedna. Lažje bo.

Tedenski horoskop – TEHTNICA

ONA – Služba je služba, družba je družba. Tokrat vam bi ta pregovor prišel zelo prav.

ON – Druga polovica tedna vam bo bolj pisana na kožo kot prva, če se boste podali v nove posle. Načrt je dober, zato ga predstavite tako, da bodo drugi dojeli kaj se skriva v njem.

 Tedenski horoskop – ŠKORPIJON

ONA – Teden vam je pisan na kožo. Kar koli boste predlagali, se bo obračalo v prid vašim zahtevam. Odlični boste.

ON – Čas je namenjen za dogovor glede financ. Izkoristitega po najboljših močeh. Kjer je vizija je tudi pot.

Tedenski horoskop – STRELEC

ONA  – Ta čas vam je res pisan na kožo. Končno se lahko malo oddahnete. Tudi drugi vas bodo gledali iz drugačne plati, kot sicer.

ON   Dobili boste nove poslovne priložnosti, ki pa še zdaleč ne zgledajo tako lepo, kot ste sprva mislili. Načrtovali boste neko zasebno poznanstvo, ki vam bo koristilo tudi v poslovnem svetu.

 Tedenski horoskop – KOZOROG

ONA – Polni energije ste zaplavali v teden. Proti koncu tedna pa vas zna neka situacija pošteno izčrpati. Ne pustite se.

ON – Šele konec tedna se vam bodo dogajale stvari nekako tako, kot želite. Oddahnili se boste.

Tedenski horoskop – VODNAR                                              

ONA –  Še enkrat premislite, preden se odločite. Čeprav sedaj mislite, da vsaka prilika izgubljena – ne vrne se nobena.

ON – Dokumentacijo, ki jo vestno hranite, vam bo tokrat prišla prav. Srečo imate.

Tedenski horoskop – RIBI

ONA – Vaše dobro delo je sad umirjenosti, ki jo znate črpati ob konjičkih, ki so vam najbolj privlačni. Tokrat nasvet podelite tudi drugim. Prisluhnili vam bodo.

ON – Neka situacija bo pripeljala zgodbo k srečnemu koncu. Spoznali boste, da je včasih potrebno zaupati tudi tistim, ki jih še ne poznate dovolj dobro…

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*