Zdravo hujšanje in lepa postava z Mihom Geršičem

V boju z odvečnimi kilogrami se marsikdo odloči za eno izmed shujševalnih kur, ki jih je bodisi našel na spletu ali pa je o njih slišal od prijateljev, znancev ali sodelavcev. Shujševalnih kur in receptov zanje je na svetu približno toliko, kot je tistih, ki bi si želeli shujšati, približno toliko pa je tudi shujševalnih kur, ki ne delujejo, ali pa delujejo na način, da škodujejo našemu zdravju.

zdravo hujšanje

Zdravo hujšanje je pomembno za to, da ohranimo naše zdravje in da shujšamo učinkovito ter da se potem naš trud obrestuje na način, da obdržimo našo postavo na dolgi rok. Miha Geršič, eden najbolj priznanih slovenskih strokovnjakov za hujšanje in oblikovanje lepe postave, je v svoji bogati karieri na zdrav način pomagal shujšati že mnogim svojim varovancem. S svojim programom Formula popolne postave, ki jo je razvil skupaj s sodelavci, je pomagal že prenekateremu svojemu varovancu, ki se je boril z odvečnimi kilogrami in nikakor ni uspel zdravo in dolgoročno izgubiti svoje odvečne teže.

Formula popolne postave je sistem, ki združuje vse elemente, ki so potrebni za zdravo hujšanje, ki ne škoduje vašemu zdravju in hkrati daje zelo dobre dolgoročne rezultate tako pri izgubi teže kot tudi pri oblikovanju vaše postave. V programu je zajet tako program zdrave in uravnotežene prehrane, ki vam bo omogočil zdravo in učinkovito izgubo teže brez stradanja in pomanjkanja nujno potrebnih elementov, ki jih vsak organizem potrebuje za svoje normalno delovanje, kakor tudi program fizične vadbe, ki bo celoten proces izgubljanja teže pospešil in nadgradil, hkrati pa boste z njim pridobili ne le bolj suho, ampak tudi lepšo in bolj zapeljivo postavo.

zdravo hujšanje tehtnica

Miha Geršič je s svojo ekipo do sedaj do lepe postave pomagal že več kot 10.000 zadovoljnim uporabnikom. S svojim programom Formula popolne postave lahko tudi vam pomaga pri hujšanju in oblikovanju vaše sanjske postave. Zdravo hujšanje se ne začne s preprostim zmanjševanjem vnosa hrane v telo. Za zdravo izgubo teže je potrebno uravnotežiti vaše dnevne obroke, uživati zdravo hrano v zadostnih količinah, vse to pa kombinirati s posebej prilagojeno vadbo, ki telesu omogoči, da za svoje delovanje začne porabljati odvečno maščobo, ki se je nabrala na določenih mestih in ki se je želimo znebiti. S svojim individualnim programom je Miha Geršič združil vse elemente, potrebne za učinkovito in zdravo hujšanje in na ta način lahko pomaga tudi vam.

miha geršič

Skupaj z vami bo pripravil vaš individualni meni, poleg tega pa vas bo naučil in spodbujal k zdravi vadbi, razviti posebej za učinkovito hujšanje in tonifikacijo mišic. Pomembno je namreč, da se po tem, ko se boste znebili odvečne maščobe, na telesu pokažejo lepo oblikovane in tonificirane mišice, ki bodo vašemu telesu dale pravo obliko in vam zagotovile vašo popolno postavo. Treningi, ki so jih zasnovali Miha in njegova ekipa, so oblikovani tako, da poskrbijo za čim bolj učinkovito izgubo odvečne maščobe, hkrati pa treningi omogočajo tudi razvoj in oblikovanje telesnih mišic, ki se nahajajo pod maščobo. To pa dosežejo s posebno razvitim in prilagojenim programom vadbe, ki je sestavljen iz 4 ključnih elementov:

Prvi element je ogrevanje vašega telesa. Na ta način poskrbite, da je vaše telo ogreto na pravo delovno temperaturo, ki vam omogoča učinkovito vadbo, hkrati pa v kar največji meri zmanjšuje možnost različnih poškodb, do katerih lahko pride, če začnemo aktivno vaditi, ne da bi svoje mišice primerno ogreli. Drugi korak je intenzivna pol minutna vadba, s katero se začne naše zdravo hujšanje, saj z intenzivno pol minutno vadbo napademo maščobo, ki se je želimo znebiti. V tem koraku močno dvignemo srčni utrip in poskrbimo za hitro in učinkovito kurjenje maščob. Temu sledi daljši, minutni interval, v katerem svoj tempo znižamo in poskrbimo za znižanje srčnega utripa, seveda pa to ne pomeni, da prenehamo z vadbo, ampak ta eno minutni interval uporabimo za oblikovanje in utrjevanje mišic telesa. Saj si vsakdo želi, da ne bi le shujšal, ampak, da bi bilo njegovo telo lepo oblikovano, da bi imel svojo popolno postavo.

zdravo hujšanje krožnik

 

Posebni način vadbe, ki ga je sestavil Miha Geršič s svojo ekipo, pa omogoča ravno to, ne le hitro in učinkovito, pa seveda tudi zdravo hujšanje, ampak tudi učinkovito oblikovanje vašega telesa, s katerim boste dosegli svojo popolno postavo in se tako počutili in izgledali odlično. Vaše mišice bodo lepo tonirane in oblikovane, z redno in učinkovito vadbo boste na učinkovit in zdrav način izgubili odvečne kilograme, zdrava prehrana pa vam bo dala vso potrebno energijo za vse obveznosti in naloge, ki jih od vas zahteva službeno in zasebno življenje. Obiščite torej spletno stran popolnapostava.com in preverite možnosti, ki so vam na voljo za učinkovito in zdravo hujšanje in za doseganje vaše popolne postave. Miha Geršič vam bo s svojo ekipo svetoval in pomagal pri doseganju vaših ciljev in skupaj boste dosegli vašo popolno postavo v najkrajšem času.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*