Ženske frizure na več načinov

Dobre ženske frizure, ki so premišljeno izbrane, ter dobro ostrižen las, ženskam zelo olajšajo delo in ponujajo nove možnosti oblikovanja pričeske na več načinov. Takšno pričesko lahko le v nekaj trenutkih popolnoma spremenite. Zato je pomembno, da izberete frizuro, ki ustreza vaši obliki obraza, ter seveda vaši osebnosti in načinu življenja. Ženske frizure lahko dobro prikrivajo razne pomanjkljivosti, ki jih hočete zakriti, ter hkrati poudarijo tiste poteze in prednosti, ki jih želite izpostaviti.

 

frizure

 

Za povečavo kliknite na sliko!

Pri izbiri ženske frizure si torej lahko pomagate z obliko vašega obraza. V grobem lahko razdelimo oblike obraza na 5 različnih tipov. Skoraj nihče ne sodi samo v eno kategorijo, ampak je kombinacija vsaj dveh tipov obraza. Ovalen obraz je idealen skoraj za vse oblike pričesk, podolgovat obraz je primeren za gost frufru, ter dolg paž, srčasta oblika obraza bo idealna za frufru, ki je resast, za valovite lase in lase s precej volumna. Predstavnice s srčasto obliko obraza naj bi se izogibale ravnim in precej dolgim lasem. Kvadraten obraz je primeren za dolge, valovite lase in ni primeren za stroge linije frizur, niti za zelo kratke lase, ki so primerni za okrogel obraz.

Modne ženske frizure

Nekatere ženske se odločijo, da bodo sledile modnim trendom, ki jih ponujajo večji svetovni saloni, modne piste ali pa znane domače in tuje zvezdnice. Zvezdnice so skoraj vedno v stiku s trendi, vidne so povsod, da njihova zvezda ne zaide prehitro in če sledite njim, nimate težkega dela.

Nekatere želijo z izbiro ženske frizure izstopati na drugačen bolj divji način, takšne ženske se odločijo za alternativne pričeske. Takšne ženske frizure so nenavadne, drzne in zabavne. Predstavnice ne sledijo običajnim modnim smernicam, prisegajo na divje striženje in nore barve.

Ženske frizure 2014

So pa tudi takšne ženske, ki želijo frizuro za katero ne bodo porabile ogromno časa in jo bodo enostavno oblikovale in pri tem čudovito izgledale.

In potem se skoraj vedno srečamo s formalnimi pričeskami. To so pričeske, ki so oblikovane za posebne priložnosti, kot so poroke, valete, maturantski plesi ali kakšne slavnostne prireditve. Pri formalnih pričeskah frizerski mojstri oblikujejo različne kodre, ki so speti ali spuščeni, dodajo v lase kakšen nakit, kot so biseri, razne bleščice ali pa oblikujejo romantične kite in pletenice. Formalne pričeske so lahko nizko ali visoko spete, spuščene, vedno pa izgledajo odlično. Oblikovane so trdno in obstojno, saj naj bi s takšno frizuro ženska preživela nekje cel dan in verjetno noč in pri tem ves čas izgledala odlično.

Ženske frizure

Letošnja sezona bo pisana na kožo tudi tistim predstavnicam, ki prisegajo na dolge lase in niti ne spreminjajo svoje ženske frizure glede na trende in modne zapovedi. Vseeno se to leto lahko malce poigrajo z oblikovanjem in videti bodo modno. Visoko spet in razmršen čop bo zagotovo pustil velik vtis. Idealen je tudi za tiste dni, ko se las ne da umiriti oziroma, ko so z lasmi težave. Čop je tudi zelo hitra rešitev.

Razmršene ženske frizure so torej velik hit, ženski dajejo ležeren in hkrati mladosten, vihrav izgled. Za takšne naravno skuštrane ženske frizure ne potrebujete posebnih veščin, niti preveč časa. Pričeska je primerna za dnevni ali nočni izhod.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*