Modni trendi – Ženske kopalke 2014

Se že pripravljate kaj na kopalno sezono? Na voljo je široka paleta modnih smernic za ženske kopalke 2014, zato stopite v kopalno sezono brez skrbi.

Ženske smo si med seboj zelo različne in tako imamo tudi različne okuse glede izbora kopalk. Najbolj pomembno je predvsem, da za tiste kopalke ko se bomo odločile je, da se v njih počutimo udobno in sproščeno. Pokažimo svojo ženskost in se prepustimo modnim trendom za ženske kopalke 2014.

 

zenske_kopalke

 

Ker je izbor kopalk za letošnje poletje zelo velik, se bo lahko za ženske kopalke 2014 v njih našla vsaka ženska. Modeli za ženske kopalke 2014 vas že nestrpno čakajo na policah v trgovini, saj boste videle, da  bo letošnje poletje kopalk združeno v bikini kopalke in enodelne. Tako bodo imele enodelne kopalke zelo velike izreze, vrvice na straneh ter enostavne kroje. Ženske kopalke 2014 bodo v znamenju živih barv in razigranosti.

Barve pri ženskih kopalkah za letošnje poletje bodo turkizna, rumena in rožnata. Tiste, ki pa obožujete potiske, bodo pa ženske kopalke 2014 imele tudi raznovrstne cvetlične vzorce in živalske motive. Ženske kopalke 2014 imajo letos pridih črne barve, ki bo prevladovala z belo in to bo neizpodbitna kombinacija.

 

Vzemimo za primer črte, ki nam lahko takoj vizualno spremenijo postavo:

  • če si boste izbrale kopalke v črno-beli kombinaciji, bodo navpične črte pomagale tistim, ki ste nižje rasti, saj vizualno zvišajo postavo ter popravile bodo pomanjkljivosti,
  • če se boste odločile za kopalke z vodoravnimi črtami bodo kot ideal za vitko postavo.

Kot novost za ženske kopalke 2014 so kvačkani detajli na bokih kopalk ali na hrbtnem delu ter makrame vozli, ki se pojavljajo za naramnice ali okrog vratu.

Med letošnjimi poletnimi trendi ženskih kopalk lahko najdemo tudi kolekcijo pri kateri si same vzamemo različne zgornje in spodnje dele kopalk in si jih tako kombiniramo po svojih željah. To pa pomeni, da lahko kombiniramo različne modele, barve in potiske za ženske kopalke 2014.

 

Nasveti za brezskrben sprehod po plaži

Ali želite prekriti trebušček?

Izberite enodelne kopalke, ki so zasnovane bolj za osrednji del telesa, mogoče s tem da imajo kopalke bolj trd material na tem delu ali si umislite kakšen pas, da se vizualno zmanjša trebušček.

Kaj storiti, če je zadnjica prevelika?

Ne uporabljajte kopalk, če so na zadnjem delu hlačk volančki. Izberite dvodelne kopalke kjer so na bokih samo trakci. Tudi z vzorcem kopalk lahko veliko pripomorete, saj če si boste izbrale pisan zgornji del in miren, enobarven ton spodnjega dela bo pozornost takoj padla na zgornji del telesa.

Kopalke za majhne prsi in povešene prsi

Prsi si vizualno povečate tako, da si priskrbite modrčke s podlogo ter brez naramnic. Lahko uporabite tudi trikotni bikini ali zelo široki trak čez prsi, da se zaveže na hrbtu. Enodelne kopalke v tem primeru ne pridejo v poštev. Prsi bodo večje tudi, če boste uporabile žive barve.

Za povešene prsi se odlično obnesejo kopalke, ki imajo širok trak pod prsmi (pašček), ki tako uravnava sprednji del, lahko si tudi same regulirate pašček za višino.

Rešitev za močnejšo postavo

Tankini bo za vas prava rešitev, saj je zgornji del kopalk narejen kot majčka, priporočen je tudi velik »v« izrez, vzorci ne pridejo v poštev, le umirjene barve.

Nekaj zanimivosti

Raziskave so pokazale, da so starejše ženske bolj samozavestne v kopalkah kot pa mlajše, tako se ženske po 50. letu počutijo najbolj sproščene na plaži. Starejše ženske se nikoli ne obremenjujejo s tem, kaj bodo rekli drugi o njihovem videzu, saj one najbolj poznajo svoje telo in vedo v kakšnih kopalkah se počutijo najbolj sproščeno.

Ženske kopalke 2014 bodo torej zelo razigrane in živahnih barv.

Ker bo letošnja kolekcija za ženske kopalke 2014 narejena tako rekoč v enodelne-bikini, si boste lahko dale duška in se poigravale z izbiro v trgovinah, še preden se vas dotakne vroče poletje.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*