Zimske pnevmatike, obvezen del zimske opreme

Jesen je pred vrati in mnogi se v tem letnem času bojijo nakupa zimske opreme za svoje vozilo, saj ta predstavlja lahko dokaj velik strošek. Med obvezno zimsko opremo sodi metlica za čiščenje avtomobila oz. strgalo za stekla ter zimske pnevmatike. V kolikor ste se odločili, da boste tudi pozimi uporabljali letne gume, potem sodijo k obvezni opremi tudi snežne verige. Le te morajo ustrezati dimenzijam vaših pnevmatik. V kolikor vaše vozilo nima popolne zimske opreme, vas policisti lahko oglobijo s kaznijo od 120 do 50€. V kolikor pa zaradi neprimerne zimske opreme naredite zastoj ali pa celo nesrečo na cesti, ja ta globa bistveno večja.

zimske_pnevmatike_oprema

poceni-gume

Zimske pnevmatike se morajo prilagajati ekstremnim vremenskim razmeram, zato je potrebno biti pri nakupu izjemno previden. Zimske pnevmatike ne izbirajte samo po ceni, saj je na trgu večje število pnevmatik, ki ne dosegajo dobrih rezultatov v slabih vremenskih razmerah, kar pa je za vožnjo pozimi lahko nevarno.

Spletna trgovina PoceniGume.net ima na voljo zimske pnevmatike priznanih in preverjenih proizvajalcev. V ponudbi so zimske pnevmatike naslednjih blagovnih znamk:

Debica Dunlop Fulda
Goodyear Sava Michelin

Pri izbiri zimske pnevmatike vam svetujemo, da najprej preverite, kako so se pnevmatike obnesle na testu. Namreč pomemben podatek je tudi to, po kakšnem vozišču boste vozili večino časa. Nekatere zimske pnevmatike so boljše za v dež, druge za vožnjo po zasneženem cestišču oz. poledenelem cestišču. Vsekakor vam bodo strokovnjaki svetovali tudi to, katere gume izbrati za vaše vozilo.

Spletna trgovina PoceniGume.net ima v ponudbi pnevmatike za vse vrste vozil. Gre za spletno trgovino z izjemno ugodnimi cenami pnevmatik. Poleg ugodnih cen, pa so vam na voljo tudi izdelki v akciji, zato redno preverjajte njihovo spletno ponudbo.

 zimska-oprema

V kolikor pa želite, vam zimske pnevmatike tudi namestijo na vaše vozilo. Izvajajo vsa vulkanizerska dela od menjave pnevmatik, centritranja, popravila poškodovanih pnevmatik, avtooptike in po želji tudi skladiščenja vaših gum za naslednjo sezono.

Izberite zimske pnevmatike v priznani spletni prodajalni in zaupajte strokovnjakom. Dolgoletne izkušnje in številna priznanja so dokaz, da gre za podjetje s profesionalnim pristopom. Obiščite jih na spletni strani www.pocenigume.net in izberite primerne pnevmatike za svoje vozilo.

Zimske pnevmatikeObvezna oprema so zimske pnevmatike ali snežne verige

Ne odlašajte predolgo in prehitite 15. november. S tem boste privarčevali pri času in denarju, saj so zimske pnevmatike pred začetkom glavne sezone cenejše, hkrati pa se boste izognili čakanju pred vulkanizerskimi delavnicami.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*