Letni horoskop oven 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Oven. 

letni-horoskop-2018-oven

Ljubezen – Letni horoskop oven 2018

Ovni, pripravite se na še eno nepozabno leto! Leto 2018 bo za posameznike, rojene v znamenju ovna posejano predvsem z ljubeznijo ter užitkom. Če že imate svojega romantičnega partnerja, se vam obeta predvsem napredek ter razvoj odnosa. Slednji bo na račun drobnih prepirov postal še močnejši ter bolj harmoničen. Ovni boste v prihajajočem letu tudi bolj čustveni, kar vam bo olajšalo tudi samo izražanje čustev do partnerja. Tisti, ki se odločate, da bi svojo družinico povečali za dodatnega člana, pa imejte v mislih, da je leto 2018, kot nalašč za to. V nasprotnem primeru dosledno uporabljajte preventivna kontracepcijska sredstva – da ne bo presenečenj!

Samski ovni ter ovnice boste v letu 2018 uživali v sadovih komunikativnosti, ki vam gre odlično od rok. V letu 2018 bodo strasti na vaši strani, zato kar pogumno – pristopite do osebe, ki vam je všeč ter se predajte trenutku. Zvezde so na vaši strani, zato bo morda ravno leto 2018 tisto, v katerem se boste predali svoji sorodni duši.

Če ste imeli do sedaj nesrečo pri spoznavanju ljudi, ki vam bi bili všeč, se bo v prihajajočem letu to zagotovo spremenilo, zato pojdite ven, v družbo ter povečajte svoje možnosti. Obeta se vam tudi potovanje ali izlet, s tem pa veliko novih poznanstev.

Denar – Letni horoskop oven 2018

Finančna napoved posameznike, rojene v znamenju ovna, opozarja, da se pred velikimi denarnimi odločitvami ali spremembami v letu 2018 dodobra prepričajo o njihovih sposobnostih. Zaradi svojega temperamenta ovni namreč radi sprejemate hitre ter nepremišljene odločitve, ki bi jih lahko kasneje morebiti obžalovali. Horoskop za leto 2018 vam sicer napoveduje tudi nekaj prihrankov, najverjetneje s pomočjo prodaje stvari, ki jih ne potrebujete več.

Kar se tiče služenja denarja ter razvoja kariere, se ovnom ter ovnicam v letu 2018 obeta kar nekaj sprememb. Ena izmed njih bo morda tudi sprememba celotne karierne poti. Če s svojo službo niste zadovoljni, imate pa tudi občutek, da niste cenjeni ter da si zaslužite bolje, je v prihajajočem letu čas za velike odločitve. Seveda bodite pazljivi – zagotovo si ne želite, da po odpovedi ne bi imeli dovolj denarja za preživetje.

Zdravje – Letni horoskop oven 2018

V prihajajočem letu bo zdravje ovnov blestelo. Posamezniki brez kroničnih težav, boste imeli dobro leto brez posebnosti, tisti s kroničnimi težavami pa boste morali na svoje zdravje nekoliko popaziti. Sicer vas bodo doletela tudi obdobja pomanjkanja energije, vendar pa bodo slednja kratkoročna in ne bodo puščala posebnih posledic.

Vaše zdravstvene potrebe se bodo čez leto hitro spreminjale, kar pa je za vaše znamenje popolnoma normalno. Svetujemo vam, da se prilagajate trenutnim potrebam ter sledite svojemu telesu – poslušajte ga ter zanj poskrbite z uživanjem zdravih obrokov. Tisti, ki pogosto uživate alkohol, skušajte svoj vnos nekoliko zmanjšati – hitro boste ugotovili, kako dobro se lahko počutite tudi brez večernega kozarčka vina.

Posamezniki, ki imate težave s težo, poskusite iz svojega telesa odstraniti kar največ toksinov ter si s tem olajšajte proces hujšanja. Ko boste v svoj vsakdanjik vpeljali več gibanja ter iz svoje diete odstranili predelane sladkorje, bodo kilogrami kar kopneli.

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*