Letni horoskop tehtnica 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Tehtnica. 

horoskop tehnica letni horoskop 2018 zahod

Ljubezen – Letni horoskop tehtnica 2018

Novo leto 2018 bo v vaše življenje vneslo mnogo novih strasti ter intimnosti. Družinske tehtnice boste svoj odnos s partnerjem še okrepile, uredile pa boste tudi svoj odnos z otroci. V naslednjem letu se boste zaradi lahkotne energije, ki jo oddajate, praktično ujele z vsakim, ki vam bo prekrižal pot. To lahko v svoj prid izkoristite tudi samski! S pozitivnim pristopom do življenja boste očarali marsikoga. Zelo mogoče je, da boste prav v letu 2018 našli svojo sorodno dušo, čeprav nekoliko nepričakovano. Napoved za leto 2018 namreč kaže, da bo v vaše življenje vstopila posebna oseba, ki bo spremenila vaš pogled na ljubezen.

Tisti, ki že močno pričakujete poglobitev vašega odnosa  s partnerjem, se lahko v letu 2018 pripravite na veliko presenečenje. Morda že kar na novoletni večer! Seveda ne pozabite, da tudi zaroka ali poroka nista zagotovilo, da boste s svojim partnerjem zadovoljni v vsakem trenutku – zato je pomembno, da v odnos še vedno vlagate svojo energijo ter se zanj trudite.
Tehtnice, ki ste pred nedavnim končale dolgoletno razmerje, se poskušajte predvsem sprostiti. Zavedajte se, da je tako še najbolje, ter da boste kmalu ponovno pripravljene na nova poznanstva.

V prihajajočem letu boste posamezniki, rojeni v znamenju tehtnice, s svojo lahkotno naravnanostjo uspeli premagati različne zamere, ki se nabirajo iz leta v leto. Uberite iskren odnos ter svojcem oz. svojim najdražjim zaupajte svoje težave – pustite da vam pomagajo pri njihovem reševanju. Ugotovili boste, da imate z njimi še vedno ogromno skupnega, kar bo poglobilo ter prerodilo vaš odnos.

Denar – Letni horoskop tehtnica 2018

Na finančnem področju poizkusite biti v naslednjem letu čim bolj preudarni. Seveda je vlaganje v stvari, ki so vam pomembne, nujno, vendar ne pojdite v skrajnosti. Tehtnice, kot izjemno vizualne osebnosti, si namreč rade kupujete nove obleke, ličila, pripomočke ali umetnine. Najpametneje je, da si za tovrstne nakupe omislite določen varčevalni račun, ki ga sproti preverjate.
Leto 2018 je idealen čas za nabiranje novih izkušenj. Ravno slednje bodo pripomogle k ustvarjanju vaše kariere ter prispevale k ustvarjanju dobrega zaslužka. Morda ne čisto na začetku, dolgoročno gledano pa vsekakor. Ker se posamezniki, rojeni v znamenju tehtnice, vedno radi učite novih stvari, boste na svojem področju uspešni. Uspeh čaka tudi posameznike, ki se še vedno šolajo.
Napredovali pa ne boste samo karierno, temveč tudi intelektualno. V naslednjem letu lahko svoj pogled na svet korenito izoblikujete ter pridobite veliko idej, kako bi lahko na trgu dela unovčili svoje znanje ter kompetence – morda se odločite tudi za samostojno pot.

Zdravje – Letni horoskop tehtnica 2018

Sicer leto 2018 ne napoveduje večji pretresov na področju zdravja, obeta pa nekaj dodatnih kilogramov. Zato se v zimskem času poskušajte malce zadržati ter se izognite sladkornim dobrotam. Raje posezite po suhem ali svežem sadju, ki bo vaše telo nahranilo, poskrbelo pa bo tudi za zdrav metabolizem. Če nabiranja kilogramov ne boste že v začetku preprečili pa kar brez skrbi, izgubili jih boste po praznikih.

V drugi polovici leta, ki bo za vas bolj obremenjujoča, poskrbite za zadostno količino sprostitve. Delo ter počitek skušajte čim bolj uravnotežiti.

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*