Horoskop oktober 2017 za vsa nebesna znamenja

Z nastopom jesenskega meseca oktobra, vstopamo v tisti čas leta, ko se Sonce pomakne v znamenje škorpijona. Lojalni, trdni in na trenutke trmasti škorpijoni ponazarjajo energičnost, ponos ter odkritost, zato bo ta mesec obarvan predvsem v barve komunikacije, javnega izražanja ter konfliktov, povezanih z nesporazumi. Premik Sonca bo podkrepljen tudi s premiki ostalih planetov. Uran bo tako vstopil v znamenje ovna ter poskrbel, da se bomo manj posvečali preteklim zadevam. Pričetek meseca bo tako idealen za zakop bojnih sekir iz preteklosti. V začetku meseca nas čaka še polna Luna v znamenju vodnarja, zato se pripravimo na morebitna presenečenja s področij posla, družine ali ljubezni. Planet komunikacije, Merkur, se bo sredi meseca v retrogradnem gibanju premaknil v znamenje device. Proti koncu meseca, 22. oktobra, bo v enako znamenje vstopilo tudi Sonce. Ognjena energija se bo postopoma spremenila v zemeljsko ter v nas tako popeljala na pot samo-spoznavanja. Preberite si horoskop oktober 2017 za svoje znamenje, pa tudi znamenje svojih bližnjih ter odkrijte, kaj vas čaka – ali pa se preprosto le pozabavajte ob branju!

horoskop oktober 2017

Horoskop oktober 2017 oven

Ljubezen: Topla romantična razmerja se bodo spremenila v bolj hladna nekje sredi meseca, sploh če niso resna. Prav mogoče je, da boste spoznali, da oseba s katero ste, le ni tako prijetna družba ter ima kar nekaj pomanjkljivosti. Mogoče je, da vas bo presenetila njena dvostranskost, ki je doslej niste opazili. V vsakem primeru bo med premiki energij zaznati, da se je vaša trmoglavost le nekoliko umirila, na svet pa ste pričeli gledati bolj realno. Kar se tiče poroke, jo še malo odložite, če je le mogoče. Nekateri pari pa bodo v tem obdobju preživeli zelo lepe skupne počitnice v družbi svojih najdražjih in tako še poglobili svoj odnos. Na morju bo sicer dovolj priložnosti tudi za samske ovne, ki bi se želeli malo pozabavati. Večernih zabav bo več kot dovolj.

Denar: Na področju denarja bo v primeru prekomernega obiskovanja zabav nekoliko zaškripalo. Ne pozabite na službene obveznosti. Ne glede na to, kako radi uživate v prostem času na sončku ob obali, službo potrebujete vsaj s finančnega vidika. Zato kupa dela, ki ga imate za opraviti, ne potiskajte na rob mize, saj tako ne bo izginil. Najboljša možnost je, da pred odhodom na dopust uredite prav vse. Tako vas ne bo skrbelo, izognili pa se boste tudi odvečnemu stresu ter klicu razjarjenih nadrejenih. Morda pa boste prav uživali v opravljanju dela, ki ga imate ne nazadnje zelo radi.

Zdravje: Tek, kolesarjenje, rolanje in še kaj bi se našlo! Naj vam vetrc zapihlja okoli ušes, adrenalin pa naj se pretaka po žilah in vedeli boste, da stvar opravljate na pravi način. Oktober je idealen čas za opravljanje neštetih novih aktivnosti, ob katerih boste neizmerno uživali. Ne ostajajte doma, temveč se odpravite vsaj v bližnji park. Ne pečajte se s kuhanjem gromozanskih obrokov, raje si vzemite sadje za s seboj. Tako boste izgubili tudi kakšen odvečen kilogram, če se je slučajno nabral okoli pasu. Pozorni bodite na svojo čustveno plat ter, še posebej, čustveno plat svojih bližnjih. V tem obdobju boste morda malce manj prilagodljivi in razumevajoči, zato imejte to v mislih.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-oven
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 bik

Ljubezen: Ta mesec bo pester, saj boste izžarevali prijetno energijo, v družbi katere bo užival vsakdo. Prepustite se toku ter uživajte v novih spoznanjih, učenju ter spoznavanju novih ljudi. Ne zapirajte se vase, saj vas sredi meseca čaka posebno presenečenje. Morda boste spoznali osebo svojih sanj, ali pa srečali bivšo ljubezen, ki je še do danes niste uspeli preboleti. Ne pozabite, da je biti tiho včasih bolje, kot povedati nešteto nesmiselnih besed, zato to upoštevajte konec meseca, ko se na obzorju razmerij obetajo nevihtni oblaki. Čaka vas ljubosumje s strani partnerja, saj bo določen dogodek izpadel precej drugače, kot je bil mišljen. Ostanite tiho ter ob pravem času izrecite prave, premišljene besede. Morda je včasih bolje konflikte tudi prespati ter jih rešiti, ko se jeza pomiri.

Denar: Na področju denarja ne bo problema, če se ne boste odpravili na kakšen dopust, ki presega vaše finančne sposobnosti. Tistim, ki škripa na denarnem področju, odsvetujemo da odidejo na dolge počitnice. Raje si pripravite ugodno potovanje na slovensko obalo ali ob bližnje jezero, prinesite svoj obrok ter osvežilno pijačo ter ugodno uživajte. Čeprav ste nagnjeni k bolj izbranim restavracijam, ta mesec ne zapravljajte po nepotrebnem. Čaka vas nekaj nepričakovanih izdatkov, ki bodo obremenili vaš finančni račun. Kar se tiče posla, bo vse potekalo po načrtih. Vse, kar ste organizirali, ste razporedili prav, zato boste vse obveznosti opravili pravočasno. Če se na področju študija kaj zakomplicira pa kar brez skrbi – vse težave boste rešili v sklopu zadanih časovnih okvirov.

Zdravje: Zdravi boste kot riba, vseeno pa ne poležavajte doma ter ne zapravljajte dragocenega časa, ko je zunaj tako lepo. Podajte se v naravo, nadihajte se svežega zraka in se ulezite v mehko travo. Opazujte oblake ali pa otroke odpeljite na sladoled. Prav aktivnosti vseh vrst vam bodo polepšale vsakdan, vas naredile srečne ter zadovoljne. Ne glede na to, kaj počnete, se boste sprostili ter povezali z ljudmi, ki vas obdajajo. To pa je največja dragocenost, zato jo negujte. Pazite pri prehrani ter ne uživajte preveč alkohola. Zadajte si določene omejitve, ki jih ne boste presegli.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-bik
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 dvojčka

Ljubezen: Vi ter vaš partner včasih pač nista na isti valovni dolžini. Če vi rečete nekaj, partner pa to vzame kot nekaj popolnoma drugega, nastanejo nepotrebni konflikti, ki vam vzamejo čas ter energijo. Vzemite si čas za dober in globok pogovor ali pa se odpravite na terapijo, kjer bosta lahko razrešila svoje težave. Za uspeh v ljubezni se je včasih potrebno močno prilagajate – in prav vi ste se sedaj znašli v tej situaciji. Sredi meseca boste opazili, da se je vaše mišljenje spremenilo, postali boste nekoliko bolj nepotrpežljivi ter nesrečni. Samski pri iskanju nove ljubezni ne boste imeli velike sreče, saj se vam bo simpatija izmikala. Ne obupajte ter se predajte sami sebi, ljubezen pa bo prišla nenačrtovano.

Denar: Če se vam v začetku meseca zgodi, da se sprete s sodelavcem ali nadrejenim, je najslabše kar lahko storite to, da jezno odvihrate. Naučite se vendar že sprejemati druge ter njihove napake ter postanite oseba, ki ve več od drugih. Namesto, da zamerite, se raje pogovorite ter odkrijte resnični vzrok konflikta. Proti koncu meseca se bodo stvari uravnovesile ter postale bolj znosne. Čaka vas veliko dela, pa vendar boste imeli odličen vpogled v svojo organizacijo dela. Znali boste delati hitro in učinkovito, zato boste vse obveznosti uredili še pred zastavljenim datumom.

Zdravje: Ko pride do telovadbe, ste sami svoj najboljši šef. Ker ne marate, da vas nekdo vodi, boste najbolj uživali v individualnih vadbah, kot so jutranji tek ali večerna joga, pa tudi kolesarjenje ter sprehajanje vam bo všeč. Potrebovali boste čas zase in za lastno sprostitev, zato se boste najbolje počutili, kadar boste popolnoma sami. Le takrat boste lahko sneli masko, ki jo kažete pred drugimi ter sprejeli sebe, takšne kot ste. Ta mesec ne pretiravajte ter uživajte v lahkotnem športu. Vaše telo bo napredovalo v svojem lastnem tempu, zato ga ne forsirajte, še posebej pazite 10. in 11. oktobra.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-dvojcka
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 rak

Ljubezen: Čaka vas nekaj dobrih dni za romantiko, zato jih izkoristite. 1. in 2., pa tu 24. so dnevi, ki čakajo na ljubezen, zato jih preživite v dvoje. Takrat je tudi čas, da stopite en korak višje pri spoznavanju novih ljudi. Čeprav ste po naravi sramežljivi ter počasni, se predajte trenutku ter poiščite samozavest v sebi. Če se boste sredi meseca počutili utrujeno in izčrpano, je to znak, da potrebujete počitek. Še posebej samski, ki kar ne najdete svoje sorodne duše boste potrebovali čas za razmislek o sebi ter drugih. Zavedajte se, da vse pride ob svojem času, zato nikar ne obupujte, temveč se z dvignjeno glavo podajte novim dogodivščinam naproti.

Denar: Vaše delovne navade so neverjetne, zato pričakujte, da se vam bodo prej ali slej obrestovale. Vaši možgani bodo delovali neverjetno hitro, odzivni boste ter pripravljeni na trdo delo. To bodo opazili tudi vaši nadrejeni. Če se konec meseca slučajno pojavijo konflikti na delovnem mestu, ohranite trezno glavo. Ne predajte se čustvom, temveč raje modro molčite. Premislite ter šele nato podajte svoj odziv, ki naj nikakor ne izraža vaših čustvenih nesoglasij. Denarno bo šlo nekoliko na tesno, saj ste si konec meseca zadali dodatne stroške. Vseeno vam bo uspelo brez dolgov. Pazite le, da boste naslednji mesec bolj varčni.

Zdravje: Raki boste najbolj uživali v sproščujočih vadbah v dvoje ali samostojno. Pomembno je le, da se ne boste preveč naprezali, saj so zunanje temperature resnično visoke. Med vadbo se posvetite sebi ter meditaciji, saj boste tako dosegli odlično sprostitev. Nekoliko popazite na hrano, saj je oktober idealen mesec za izgubljanje odvečnih kilogramov. Uživajte veliko sadja, zelenjave in polnozrnatih izdelkov ter rezultati bodo vidni še pred koncem meseca, kar je odlična motivacija. Poskrbite, da bo vaš urnik zaseden s sproščujočimi aktivnostmi ter združite prijetno s koristnim.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-rak
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 lev

Ljubezen: Romantika, ljubezen ter strast so teme, ki bodo bodrile vašo domišljijo skozi cel mesec. Čas je, da samski premagate svoje ovire ter se odpravite med ljudi, nekam kjer vam bo prijetno. Podajte se v naravo, saj vas nova spoznanja čakajo na vsakem koraku. V sredini meseca boste obupani, saj se vam bo zdelo, da ne spadate na ta svet, pa vendar poskusite biti čim bolj optimistični. Že konec meseca vam bo pot prekrižala oseba, ki vam je všeč že od nekdaj. Morda je prav sedaj trenutek, da priložnost zgrabite. Tisti v razmerju boste imeli nekoliko bolj umirjen mesec, brez konfliktov. Poskrbite, da boste dovolj časa preživeli s svojo ljubljeno osebo.

Denar: V oktobru se prepričajte, da niste svojih financ v preteklosti preveč zanikali. Prav mogoče je, da boste presenečeni nad tem, da vam bo denarja zmanjkalo, če boste nadaljevali v enakem tempu. Bodite odgovorni ter preudarni, ne kupujte stvari po nepotrebnem ter se ta mesec izognite prevelikim izdatkom. Najbolje je, da se izognete obiskom trgovin in nakupovalnih centrov ter si priskrbite le najnujnejše. Seveda ne pozabite na zabavo, vendar pa vseeno v mejah normale. Večerno pohajkovanje v lokalih veliko stane, pa tudi nezdravo je, če je vključen alkohol.

Zdravje:  Kljub temu, da je prav, da zaostrite nadzor nad lastnimi financami, ni dobro, da se s tem preveč obremenjujete. Žal v življenju vsakega posameznika kdaj pač nastane takšna situacija. Ne podlegajte stresu ter poskrbite za športno aktivnost. Ostanite mirni ter sproščeni, morda se odpravite na pohod v gore ali na sdaljši sprehod. Ne pozabite niti na primerno prehranjevanje. Uživajte veliko sadja in zelenjave, saj vsebujeta veliko vode in hranilnih snovi. Tako se boste zaščitili pred dehidracijo, pa tudi pred nepotrebnim prenajedanjem ter kopičenjem kilogramov.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-lev
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

horoskop avgust

Horoskop oktober 2017 devica

Ljubezen: Ta mesec bo romantično, še posebej za pare, ki si želijo popestriti svoje ljubezensko življenje. Čaka vas obilo doživetij ter nekaj novega. Morda se boste naučili nekaj novega o svojem partnerju ali pa odkrili kakšno skrivnost, ki bi morala ostati skrita. V vsakem primeru se predajte svojim občutkom in zaupajte svojemu instinktu. Tokrat vas ne bo varal. Vseeno ne postanite paranoični, saj vam bo to le škodilo. Samski se boste ta mesec spotikali ob vsak kamen, zato vas bo težko zadovoljiti. Imeli boste visoke kriterije, ki jih bo dosegal le malokdo. Morda je čas, da nekoliko premislite ter ugotovite, v čem resnično tiči problem, da že dolgo ostajate samski?

Denar: Močno boste delali in pridni boste v službi, kar se bo poznalo na vaših financah. Nadure, pa tudi trdo delo se bo obrestovalo, vi pa boste konec meseca prejeli lepo plačo z vsemi dodatki. Morda boste celo dodatno zaslužili ali si prislužili nagrado. Vaš mesec bo uspešen, še posebej na začetku, ko so vam zvezde močno naklonjene. Vaša intelektualna radovednost ne bo poznala meja, zato vas bo pričelo mikati nekaj novega, boljšega. Na poslovnem področju boste iskali nove priložnosti, ki bi jih lahko izkoristili v svoj prid. Vsekakor ne odlašajte, čas je, da se odločite kaj točno želite početi v prihodnosti. Kar se tiče odnosov s sodelavci pa le previdno. Ne vihajte nosu nad vsem kar rečejo ali storijo, saj se jim boste sicer zamerili.

Zdravje: Vaše zdravje bo odlično ter brez pretresov. Morda vas doleti kakšen glavobol zaradi vročine ali pomanjkanja pitja tekočine – sploh če se ukvarjate s fizično napornimi aktivnostmi ali službo. V vsakem primeru uživajte dovolj sadja ter zelenjave, se izognite alkoholu ter kajenju ter poskrbite za resno telesno aktivnost. Najbolje se boste sprostili tudi z obiskom prijetnih term, kjer si boste privoščili masažo ali kopel v dvoje. Posvetite dovolj časa druženju s svojimi prijatelji ter najbližjimi, saj se boste tudi v njihovi družbi sprostili in imeli zelo lepo.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-devica
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Horoskop oktober 2017 tehtnica

Ljubezen: Samske tehtnice v oktobru pričakujte preobrat, saj vas čaka obilo novih dogodivščin in aktivnost, preživetih v dvoje. Prav zna se zgoditi, da v sredini meseca srečate osebo v družbi – s slednjo boste preživeli veliko časa in drugi bodo prav gotovo opazili, da se med vama nekaj plete. Tisti v razmerju boste imeli s partnerjem nekaj nesoglasij, ki pa jih boste s pomočjo pogovora rešili, če boste le želeli. Če ste se razmerja naveličali, odnos pa vam ne odgovarja več je zadnji čas, da rešite vse težave ter se pogovorite s partnerjem. Pravično je, da ve kaj se vam plete po glavi.

Denar: Na službenem področju boste začeli nekaj novega. Čaka vas nov začetek, pa naj bo to nova služba ali nov dodaten vir zaslužka. Morda vas čaka tudi napredovanje. Če na svojem delovnem mestu niste srečni, je jesen pravi čas, da najdete novo službo, ki vas bo bolj notranje izpopolnjevala. Ne ozirajte se na mnenja drugih, ki pravijo, da je denar vse kar šteje. Premislite o svoji sreči in zadovoljstvu. Seveda ne silite z glavo skozi zid – položnice boste še vseeno morali poravnati. V nasprotnem primeru se boste zadolžili, kar pa bo vplivalo tudi na vaše zadovoljstvo.

Zdravje: Ko si boste nadeli tekaške copate se boste počutili nelagodno, pa vseeno ne obupajte. Vsak začetek je težak, še posebej pa sprememba življenjskega stila. Zavedajte se, da ima slednja mnogo pozitivnih učinkov. Ustrezno prehranjevanje, uživanja sadja in zelenjave ter odpovedovanje sladkorju bo okrepilo vaše zdravje ter izboljšalo vaše splošno počutje. Med dnevom ne boste več utrujeni. Imeli boste več energije ter odlično postavo, ki vam jo bo zavidal prav vsakdo. Seveda ne pozabite na sprostitev. Nekje v koncu oktobra vas čaka manjši zaplet – morda glavobol ali močni trebušni krči, vendar se bo vse rešilo dobro.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-tehtnica
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 škorpijon

Ljubezen: Samski boste popolnoma uživali v svojem stanu, saj bo možnosti za spoznavanje novih zanimivih ljudi na pretek. Resnega partnerja si ne boste želeli, niti ga ne boste iskali. Ravno v takšnih trenutkih pa obstaja največja možnost, da boste dejansko spoznali zelo prijetno osebo, ki vam bo zamajala tla pod nogami. Tisti v razmerju boste doživeli manjšo težavo na svoji poti – rešili jo boste le z iskrenim pristopom ter komunikacijo. Bodite potrpežljivi do svojega partnerja ter priznajte svoje slabosti. Ne bodite ljubosumni zaradi malenkosti.

Denar: Na poslovnem področju boste zadovoljni s svojimi dosežki , še bolj pa boste veseli, ko boste prejeli zajetno plačo. Če čakate na pomembne informacije, jih boste dobili okoli 10. v mesecu, pomembnih odločitev pa ne sprejemajte pred 13. v oktobru. Vsekakor vse pomembne poteze dvakrat premislite, saj obstaja možnost, da bodo hitro sprejete odločitve priletele na neplodna tla. Na področju poslovnih odnosov vas čaka prijetno obdobje, brez večjih pretresov. Izogibajte se le neposrednemu izražanju svojih čustev pred nadrejenimi, saj je v poslu bolje delovati brez čustev. Izkažite se skozi rezultate, ne skozi besedičenje, in uspeh bo zagotovljen.

Zdravje: Veseli boste, če vam bo uspelo zdržati rutino, ki ste si jo zadali. Zato vstanite pet minut bolj zgodaj, popijte kavo ter preberite stran knjige ali si oglejte dnevne novice. Službenih zadev se ne lotite preden pridete v službo. Tam ne delajte dodatnih ur ter si vzemite čas zase. Iz službe odidite peš ali pa zavijte še v bližnjo telovadnico. Vaše telo vam bo neizmerno hvaležno. Konec meseca vas čaka nekaj psihičnih naporov, morda učenje ali konflikti na delovnem mestu. V vsakem primeru svoja občutja izrazite skozi besede – svojim najbližjim, ki vam bodo znali svetovati. Tako se boste bolje počutili.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-skorpijon
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 strelec

Ljubezen: Če je vaše potrpljenje na meji, začetek meseca morda ni najboljši čas za pričetek novega razmerja ali odnosa. Za to bo bolj primerna sredina meseca, do tedaj pa se raje posvetite sebi ter razumevanju svojih nasprotujočih si čustev. Podajte se nekam na samo, kjer vas ne bo nihče nadziral, niti vam narekoval, kaj morate početi. Če to sedaj kdo z vami počne je čas, da razmislite o prihodnosti vašega odnosa. Kar se tiče srečno zaljubljenih, bodite pozorni na nastanek konfliktov sredi meseca. Takrat boste bolj razdražljivi in slabovoljni, vaša ljubljena oseba pa tega ne bo najbolje razumela.

Denar: Na poslovnem področju se obetajo temni oblaki in nevihta sredi meseca. Kot strela z jasnega se boste sporekli z nekom, ki ima velik vpliv na razvoj vaše kariere. Ravno zato je bolje, da na konflikt pozabite ter se z njim ne obremenjujete preveč. Pazite, da ne boste izrekli česa, kar boste kasneje obžalovali. Raje pustite, da svoje besede obžaluje nasprotna stran, ki se vam bo prej ali slej mogla opravičiti. Če vas v službi muči prav vse – od sodelavcev do prenizke plače – je morda čas za menjavo službe in iskanje boljših kariernih opcij. Ta mesec bo na udaru vaš finančni račun, saj boste veliko denarja porabili brezglavo.

Zdravje: V začetku meseca boste razdražljivi ter nekoliko slabe volje. Stanje se bo izboljšalo do sredine meseca, do takrat pa poskrbite, da se boste zadrževali v družbi, ki vas razume. Srečali se boste s pomembnimi eksistencialnimi vprašanji, ki vas bodo mučila tudi ponoči. Morda se boste srečali tudi z neprijetnimi sanjami, ki vam ne bodo dale miru. Če imate občutek, da ste naleteli na zelo težko obdobje življenja, si poiščite strokovno pomoč. V tem ni popolnoma nič sramotnega. Če si tega koraka ne želite storiti, se zaupajte vsaj nekomu, ki mu resnično veliko pomenite.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-strelec
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 kozorog

Ljubezen: Niste osamljen primerek, če se vam zdi, da vaše ljubezensko življenje tone nekam v pozabo. Pravzaprav se s tem sooča še mnogo posameznikov, rojenih v znamenju kozoroga. Oktober bo mesec, poln presenečenj – žal tudi negativnih. Seveda ne obupajte ter iščite dalje, zaupajte vase ter se zavedajte, da imate veliko za ponuditi svoji ljubljeni osebi. Če v vašem razmerju škripa je zadnji čas, da nekaj spremenite. Ne bodite trmasti ter se zavedajte, da ima tudi vaš partner svoje mnenje, ki veliko šteje. Žal slednje ni vedno enako vašemu. Zaradi tega se vam še ni potrebno raziti, saj v vsakem razmerju nastanejo krize.

Denar: Ste zelo sposobni na svojem področju, to pa vedo prav vsi podrejeni in nadrejeni. Naj vas to ne zanese, zato še vedno ohranite prijateljski odnos. Ne postavljajte se nad druge, saj vam lahko slednji še veliko pomagajo. Kljub temu, da vam gre odlično, bodite pazljivi glede stikov z mediji, saj lahko na ta način povedano izpade popolnoma drugače. Čez več virov, kot potuje informacija, bolj spremenjene so le-te. Denarno vam bo šlo odlično. Konec meseca pričakujte odličen prihodek, ki ste si ga zaslužili  s trdim delom. Sredi meseca pa pričakujte tudi nekaj dodatnih izdatkov, ki jih boste morali pokriti.

Zdravje: V začetku meseca boste razdražljivi, ne boste se počutili preveč dobro. Težave vam bodo povzročali konflikti ter nesoglasja, povzročena tudi z vaše strani. Za vas bo najbolje, če se distancirate ter oddaljite od oseb, ki v vas vzbujajo negativna občutja. Glede počutja ste se v zadnjem času preveč sprijaznili z vsakdanjo utrujenostjo, slabim spancem ter nestalnim vzorcem prehranjevanja. Čas je, da to spremenite. Sprememba življenjskega stila ima mnogo pozitivnih učinkov na zdravje in splošno počutje, zato ne odlašajte.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-kozorog
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 vodnar

Ljubezen: Počutili se boste kot najsrečnejša oseba, saj vam bo uspelo najti res odličnega partnerja. Vsaj od začetka boste zaljubljeni do ušes, cveteli boste ter se predajali ljubezenskim užitkom. Večerje v dvoje, sprehodi, kopeli ter počitnice v gorah – kaj lepšega bi si še lahko želeli? Vse lepo in prav, vseeno pa vsake toliko snemite rožnata očala ter realno poglejte, ali je to oseba, s kateri želite preživeti preostanek svojega življenja. V samem začetku še ne morete vedeti, kam pes taco moli, zato je prezgodaj za zaroko. Vse ob svojem času, pustite svoje možnosti odprte.

Denar: Na področju dela se boste osredotočali na medsebojne odnose. Morda bo narava vašega dela takšna, da boste morali sodelovati z veliko ljudmi, ali pa boste preprosto bolj družbeno naravnani. V vsakem primeru ne bodite preveč vsiljivi ter dajte ljudem svoj prostor. Ne poskušajte biti nekaj kar  niste, zato se izognite socialnim krogom, v katerih se ne počutite dobro. Potrebujete družbo, ki bo razumela vaše poslovne načrte. Na področju financ se utegne v sredini meseca nekoliko zatakniti, zato bodite pripravljeni na določen pretres. Seveda boste vse rešili, tako kot je potrebno, vseeno pa boste ob tem izgubili veliko živcev.

Zdravje: Stres ter slabo počutje skušajte sprostiti skozi telesno aktivnost, kot je plavanje ali joga. Voda vas bo še posebej sprostila, zato si omislite tudi obisk v termah. Vsekakor pa je potrebno svoje psihične napore tudi izraziti ter poiskati pomoč za nerazrešena čustva. Če vas mučijo nenadni izbruhi jeze ali razdraženosti, ki jo potem prenašate tudi na vse ostale, je čas, da slednje razrešite. Pogovorite se z osebo, ki ji zaupate, ali pa obiščite profesionalnega svetovalca. Ne nazadnje lahko obiščete tudi različne spletne strani ter forume in raziščete svoj problem.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-vodnar
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop oktober 2017 ribi

Ljubezen: Če resnično želite izkusiti čustveno intimnost, morate najprej občutiti čustveno neodvisnost. Le tako boste resnično spoznali kaj je ljubezen ter našli pravo osebo, s katero si boste slednjo lahko delili. Ker se pogosto močno navežete na osebo še preden jo dodobra spoznate, se velikokrat opečete. Čas je, da se oddaljite ter postopoma prestopate nove ovire. Ni nujno, da se boste z vsako osebo, s katero preživite nekaj časa, poročili. S tem tudi ni nič narobe. Dopustite si več svobode ter preizkušanja, pa četudi boste ob tem naredili več napak. Ne nazadnje se iz napak največ naučimo.

Denar: V oktobru  se boste morali osredotočiti na avtonomijo in neodvisnost tudi na poslovnem področju. V nasprotnem primeru bodo odločitve namesto vas sprejemali drugi, tega pa seveda ne želite. Naučite se postaviti zase ter jasno izraziti svoje mnenje, ne glede na to, kdo je prisoten. Seveda pri tem uporabite prave besede ter se izražajte uglajeno. Ne bodite sramežljivi. Pozorni bodite tudi na očesni stik, ki v poslovnem svetu pač mora biti. Nekaj pozornosti posvetite tudi učenju poslovnega bontona, ki ga boste lahko s pridom uporabili na vseh področjih življenja.

Zdravje: V tem mesecu se odločite, kaj so vaše preference, prednosti ter cilji v osebnem življenju. Si želite oblikovati mišice? Zgubiti nekaj kilogramov? Spati več ur na noč? Se zbuditi bolj zgodaj? Postopoma vpeljite nove ukrepe, ki vas bodo pripeljali do cilja. Ne pozabite na zdravo in uravnoteženo prehrano, spanec pri ugasnjeni luči ter udobni temperaturi in zdravo mero telesne aktivnosti. Menda ne želite, da bi se vaši kilogrami pričeli kopičiti, vi pa bi se v svoji koži počutili neprijetno.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-ribi
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*