Horoskop tedenski

Ali nam bodo planeti naklonjeni ta teden?

V nedeljo 13. avgusta se je začelo retrogradno gibanje Merkurja, ki bo trajalo do 5. septembra, vpliv pa bo čutiti vse do 10. septembra. Praviloma se planeti gibljejo naprej po svoji krožnici – direktno, nekajkrat letno pa astrologi ob opazovanju planetov z Zemlje opazijo navidezno ustavitev planetov oziroma njihovo gibanje v nasprotno smer – retrogradno.

horoskop tedenski

Retrogradnost planetov nas prisili, da se ozremo vase in se poglobimo v preteklost na tistih življenjskih področjih, kjer so ti planeti postavljeni v naši natalni karti. V času retrogradnosti Merkurja, planeta, ki je poleg Sonca, Lune, Venere, Jupitra in Saturna ključen za razumevanje in razlago posameznikove natalne karte, tako ni priporočljivo podpisovanje pomembnih listin, nakupovanje vrednejših zadev kot so avtomobili, računalniki, telefoni in moderna tehnologija.

Prav tako se v tem času odsvetuje začetek novih projektov, kakršna koli selitev, oddajanje nepremičnin ali sklepanje konsenzov in sporazumov. Merkur je vladar komunikacije in medsebojnih odnosov in v svojem navidezno retrogradnem gibanju nam lahko na teh področjih povzroča obilico neprijetnosti. Sicer pa Merkurjevo retrogradno gibanje predstavlja idealen čas za revizije, dokončanje starih projektov, reševanje nedokončanih zadev na katerem koli področju posameznikovega življenja, obnavljanje stikov s prijatelji in drugimi pomembnimi ljudmi iz naše preteklosti, predvsem pa je to odlična priložnost za pospravljanje, sortiranje, adaptacijo, čiščenje in popravljanje napak tudi znotraj vsakega posameznika. Le kako se bosta retrogradni Merkur in Luna, ki v tem tednu potuje kar skozi tri znamenja, odražala pri posameznem zodiakalnem znamenju?

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Oven

Vaša dinamičnost, samoiniciativnost, optimizem in impulzivnost so vsekakor lastnosti, ki vam zagotavljajo dokaj lagodno življenje in definitivno je njihov pozitiven vpliv podkrepljen s pozitivnim učinkom Merkurjevega direktnega gibanja. Vendar v času, ko se ta giblje retrogradno, ste Ovni v nevarnosti, da vaše največje vrline postanejo vaše največje slabosti. Zaradi neustrezne in površne komunikacije lahko doživite »kratek stik« na prav vseh področjih.

Ljubezen

Ovni ste večno zaljubljeni, če ne v fizično osebo, pa vase ali v svet okrog sebe. Tudi v tem tednu vam ne bo manjkalo simpatij, vendar boste popolnoma razdvojeni med svojim tipičnim jazom in med jazom, ki je pod obratnim vplivom Merkurja in Lune v škorpijonu. Sicer prodorni, odločni, samozavestni, romantični in strastni Ovni, boste ta teden le bleda senca sebe. Namesto, da bi blesteli v svoji najljubši in najboljši vlogi lovca, boste postali lahek plen lastnega samoljubja. Nabiti boste s seksualno energijo in vsak stik z vami bo kot Strela z jasnega, vendar namesto konkretnih pridobitev boste za seboj puščali zgolj pogorišče. Predvsem pa se boste počutili osamljene in nepripravljene za aktivno delovanje ali prevzemanje pobude. Še slabše se boste počutili v torek 29.8., ko preide Luna v Strelca, ker za vas nikakor ne velja, da brzdajte ostre besede in prav lahko se vam zgodi, da boste, ob enem izmed vaših sicer običajnih izpadov, vam ljubo osebo močno prizadeli. Naklonjen vam ne bo niti konec tedna, saj 1.9. Luna preide v resnega in zadržanega roga, ki prinaša ohlajene odnose.

Denar

Ovni pripadate tistim znamenjem, ki dajo veliko na materialno blagostanje. Denar vas ima rad, vendar vam tudi z lahkoto spolzi iz rok, ker ste z gotovostjo eden največjih uživačev življenja. Ta teden vam nikakor ni pisan na kožo. Zamujali boste na sestanke ali v službo (bolj kot običajno), prav gotovo se vam lahko zgodi, da se vam sesuje računalnik ali da pozabite denarnico sredi vašega najljubšega lokala. Delo, ki ga boste opravljali, vas bo dolgočasilo in nikakor se ne boste mogli znebiti občutka, da stojite na mestu, kar bo za vaš »vodilni ego« nizek udarec.

Zdravje

Ne glede na letni čas, vremenske razmere ali vaše trenutno razpoloženje, vedno ste športno aktivni in pripravljeni na vojno. Ta teden bo še posebej primeren za čim bolj aktivno ukvarjanje s športom, predvsem s kakšnimi borilnimi veščinami, kjer boste lahko sprostili nakopičene frustracije, saj boste na ljubezenskem in denarnem področju izgubljeno tavali.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-oven
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Bik

Bikci ste tisti trmasti znaki, ki bi tvegali vse za udobno in mirno življenje. Vaša sposobnost ohranjanja mirne krvi, zanesljivost, natančnost in doslednost so lastnosti, ki ne dopuščajo drugačnega izida, vendar se retrogradno gibanje Merkurja malce ponorčuje iz vas in vam pokaže, da ne morete vedno vseh vajeti držati v svojih rokah.

Ljubezen

Biki ste najzvestejši ljubezenski partnerji. Kdor vas enkrat spusti v svoje življenje, se vas težko »znebi«, ampak Luna v škorpijonu nikakor ni vaša prijateljica. Poudarila bo vašo ljubosumno in posesivno naravo, zato lahko vezani pričakujete energijsko močno negativne spore, ki pa jih bo podkrepil retrogradni Merkur s težavno komunikacijo. Ko bo prešla Luna v Strelca, vam bo dala lažni občutek, da je nevarnost ljubezenskih težav minila in se boste ob preveč direktnem izražanju in ocenjevanju vam bližnjih oseb ponovno znašli v ognju. Oddahnili si boste, ko preide Luna v Kozoroga, toda predvsem zato, ker vam bodo odtujeni odnosi omogočili, da si v tišini ližete rane in dlakocepite vsako izrečeno besedo, vendar bo to prej zatišje pred nevihto kot pa resnična harmonija h kateri tako stremite.

Denar

Materialno ugodje je vam bikom enako pomembno kot srečno ljubezensko in družinsko življenje, zato vedno preračunavate dane možnosti in poskušate iztržiti največ, kar v dani situaciji lahko, še toliko raje, če je do ugodnih rezultatov možno priti po najkrajši poti in po »liniji najmanjšega odpora«. Ta teden vas na tem področju ne bo spremljala ravno »srečna roka«, kar pa ne pomeni, da ne bi mogli končati začetih del ali poslov. Boste, vendar bo dobiček jalov. Definitivno ta teden ni najboljši čas za igranje loterije ali iger na srečo, prav tako ni priporočljivo, da sklepate nove posle. Zanesete se lahko samo na trenutno zasedbo sodelavcev.

Zdravje

Ves teden bo čutiti vremensko obremenitev. Spremenljiva pozicija Lune bo pripomogla k nemirnemu spancu in vam povzročala močne glavobole. Počutili se boste utrujene in brez energije, večino dni boste prespali. Poslušajte svoje telo, saj vas lahko sicer preseneti z vidnim padcem imunskega sistema.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-bik
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Dvojčka

Dvojčki, vaša inteligenca in duhovitost sta nepogrešljivi in več kot dobrodošli, kjerkoli ste. Če temu dodamo še vaš šarm in vaš zasanjani pogled dobimo popolno kombinacijo romantičnega boema, ki pa je sam sebi večni tujec in uganka. Ste kot jin in jang v enem. Retrogradni Merkur vam je naklonjen, saj ste po naravi površni.

Ljubezen

V ljubezni ste dvojčki zvesti samemu sebi – nezanesljivi in zaletavi. V enem trenutku ljubite iz vsega srca in korenito menjate svoj način življenja, spet v drugem trenutku ste sposobni vse pustiti in izbrati tretjo možnost. Ta teden boste popolnoma blesteli, saj retrogradni Merkur in spremenljiva Luna ne bosta dopuščala globljih čustvenih povezav. Za vas bo vse lagodno in brez obveznosti, malce več napetosti boste čutili, ko Luna preide v strogega roga, ki bo od vas zahteval neko stalnost in gotovost.

Denar

Dvojčki ste nedvomno nadpovprečno inteligentni in spretni v poslih, vendar retrogradni Merkur meša štrene še tako sposobnim. Bolje bo, če ta teden »poslovno prespite« in se ne lotevate nobenega novega posla, dejavnosti, ki pa so že v pogonu pa poskušajte še usmerjati in jih ne zaključujte. Vaša površnost bi se vam lahko maščevala.

Zdravje

Zdravi kot riba bi se lahko glasilo vaše vodilo za ta teden. Postavitev planetov vas ne bo pretirano vznemirjala. Vaš spanec bo miren, energija, ki bo kar kipela iz vas, pa vam lahko povzroča občutek nelagodja in napetosti, ker niste navajeni energijskega presežka usmeriti v kakšno športno aktivnost. Poskusite, če boste pridobili kakšno mišico več, boste samo še privlačnejši, medtem ko vam lahko vaš trenutni način prehranjevanja in pomanjkanje telesne aktivnosti kvečjemu pridela kakšen kilogram več.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-dvojcka
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Rak

Rakci ste poleg Ribic najobčutljivejši znak zodiaka. Razpon vašega dnevnega razpoloženja lahko sega od evforično vesele do popolnoma depresivne osebe. Od Rib se razlikujete po tem, da kljub čustvenosti in zasanjanosti znate stopiti trdno na tla, ko situacija od vas to zahteva.

Ljubezen

Vaše ljubezensko življenje je sinhrono povezano z Luninimi menami, zato boste ta teden še posebej trpeli. Luna si vas bo pošteno privoščila. Potovala bo skozi znake, ki so za vas preveč intenzivni, grobi in prodorni, saj vi raje nastopate iz ozadja. Vaša občutljivost in dojemljivost bosta posebej poudarjeni, bolj boste ranljivi in zamerljivi. Ta teden resnično vso notranjo energijo usmerite vase in se razvajajte, analizirajte, sami do sebe boste najbolj pošteni in prizanesljivi.

Denar

Vi ste eden izmed redkih znakov, kjer poslovni uspeh predstavlja vašo karakterno lastnost. V tekmi z nagajivim retrogradnim Merkurjem ste popolni zmagovalci. Ker pa ste sami po naravi zelo preudarni in varčevalno naravnani, vam bo zdrava pamet ta teden narekovala še večjo previdnost – uspeh je zagotovljen.

Zdravje

Raki nikdar niste popolnoma »zdravi«. Predvsem se to nanaša na vaša nenadna in konstantna razpoloženjska nihanja. Tudi ta teden boste melanholični, razdražljivi, vendar fizično dobro pripravljeni. Ko začutite, da se dušite v lastnih mislih, pograbite superge, kolo ali psa in se podajte v naravo. Odlično se boste počutili. Pustite pesimizem za res »črne« dneve.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-rak
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Lev

Levi, vaša visokost. Vsaka beseda hvale je za vas premalo in vsak komentar, ki nakazuje grajo, popolnoma odveč. Na svojem prestolu, na katerega ste se zavihteli sami, kraljujete ne glede na »trupla«, ki jih pustite za seboj. Kljub tej navidezni trdnosti, samoljubju, zagledanosti vase in egocentričnosti, ki mnoge ustrahuje, ste znak, ki najbolj potrebuje občutek sprejetosti, odobravanja in občudovanja drugih.

Ljubezen

V ljubezni ste sebični, arogantni in ne sprejemate kompromisov. Tudi ko so planeti postavljeni tako, da so vam pisani na kožo, je z vami težko, ta teden pa boste preprosto nemogoči. Luna v Škorpijonu vas bo poskušala obvladati, ne boste se ji pustili, vendar boste zaradi notranjih bojev in razklanosti, popolnoma izčrpani. Ko Luna preide v Strelca tako ne boste imeli potrebne energije, da se poistovetite z  njegovo veselo in razigrano naravo. Vse in vsi vam bodo odveč, kar boste jasno pokazali in strli marsikatero nežno srce. Luna v Kozorogu vas bo dolgočasila in vam ne bo dala zadostne energije, da si zapolnite svoje zaloge.

Denar

Denarna blaginja vam pomeni veliko, vendar vaši naravni talenti za sklepanje dobrih poslov ne segajo v višave. Lahko bi vam očitali, da ste razsipni, saj ste tako zaslepljeni z zunanjim bliščem in kako vas drugi vidijo, da po navadi nerazumno zapravljate. Pred beraško palico vas rešuje vaša pridnost pri delu. Tako bo tudi ta teden. Pretiranih uspehov ne boste poželi, vendar tudi izgub ne bo.

Zdravje

Levi ste kralji živali, nikoli in nikdar si ne morete privoščiti, da bi omagali, zato tudi v prihajajočem tednu fizično ne boste čutili težav, kar pa ne pomeni, da jih dejansko ne bo. Tudi kralji lahko zbolite, sploh če si boste nakopali preveč bremena. Posebej pozorni bodite na prebavila. Izogibajte se močno začinjeni in hitri hrani, saj bo ta v kombinaciji z vašo viharno in neutrudno naravo pripomogla k zgagi, želodčnim težavam in zaprtosti.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-lev
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

horoskop tedenski

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Devica

Kraljična na zrnu graha. Vedno pripravljena pomagati, vendar polna kritik na račun drugih. Za Devico ni reči, ki je ona ne bi mogla opraviti bolje od kogarkoli drugega, zato vas ljudje dojemajo kot sebično, naduto in vehementno. Še dobro, da ste po naravi sramežljive in tihe, sicer bi verjetno predstavljale najbolj osovražen znak zodiaka.

Ljubezen

Device ne morete iz svoje kože. Vaša poglavitna lastnost je racionalnost in tudi pri izbiri partnerja gledate predvsem na praktično korist. Lahko bi rekli, da je Venera v vaši natalni karti zgolj za okras, saj sta romantika in spontanost za vas španska vas. Ta teden ne boste doživeli posebnih pretresov. Za nasprotni spol niste pretirano zanimive, vendar se s tem ne obremenjujete preveč. Na čustveno vezanost gledate kot na nebodigatreba, zato vam bo ustrezalo, da ta teden nakazuje ohladitve in odtujevanje v medsebojnih odnosih ter intenzivnejšo povezavo s samim seboj.

Denar

Vi ste eden najbolj praktičnih in delovnih znakov zodiaka. Ne obstaja posel, ki bi se vam izjalovil, če pa že doživite kak neuspeh, se s tem obremenjujete do smrti. Ste enako marljivi kot Lev, vendar občutno manj pompozni in nesposobni uživati plodove svojega dela. Ste kronični deloholik, ki bo tudi v tem tednu žel uspehe, vendar vam bosta vaša sumničava narava in patološka nagnjenost k analiziranju preprečevali uvid v dejansko stanje.

Zdravje

Vaše delovne obeznosti ter pridnost vas lahko kaj hitro stanejo zdravja ter vas položijo v posteljo. To vas bo spravljalo v slabo voljo, saj bo tako ostalo veliko dela nedokončanega. Zavedajte se, da ste samo človek, ki lahko zaprosi za pomoč. Vsekakor imate okoli sebe ljudi, ki bi vam z veseljem pomagali, le svoj ponos morate dati na stran ter jih prositi. Privoščite si malce razvajanja s strani svojih bližnjih ter ne pozabite na dnevni vnos vitaminov.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-devica
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Tehtnica

Tehtnice se predstavljate kot zelo šarmantne, ljubeznive, družabne in taktne. Ste, podobno kot Dvojčki, znak ekstremov – pretirano delavni, ali največji lenivci. V vseh sferah življenja delujete neodločni in labilni, pravzaprav pa samo potrebujete več časa, da se odločite in ko se, vas nič ne ustavi na vaši poti.

Ljubezen

Veljate za najlepše znamenje in v ljubezni ste točno takšne kot ste sicer – na videz zmedene in neodločne. Ljubezen je za vas ključnega pomena, vendar prehodite dolgo pot preden najdete življenjskega sopotnika. Ta teden ga zagotovo ne boste našli, nevarnost pa preti tudi zasedenim tehtnicam. Luna v Škorpijonu bo od vas zahtevala razčiščevanje preteklosti in ne bo vam všeč, kar boste izvedeli. Luna v Strelcu bo za vas preveč vesela, kot norčevanje po naporni Luni v Škorpijonu, ko pa bo prešla v Kozoroga, pa boste morali globoko dihati, če boste želeli obdržati glavo nad gladino čustvenega vrtinca.

Denar

Za Tehtnice denar nikoli ni predstavljal življenjskega vodila. Rade imajo denar, vendar točno vedo, kje je njihova meja, da ne pregorijo. Prihajajoči teden boste na »pozitivni ničli«, večji finančni uspeh lahko pričakujete šele po 10. septembru.

Zdravje

Ker točno veste, kdaj je čas za delo in kdaj za počitek, nikoli ne tvegate, da boste pretirano obremenjeni ali pod stresom. Ta teden boste lahko čutili napetost in zategovanje v nogah ter v predelu vratne hrbtenice. Ne bi bilo odveč, če bi sedeč položaj v službi prekinili s krajšimi sprehodi.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-tehtnica
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Škorpijon

„Tiha voda bregove dere“ je vaš najpopolnejši opis. Ste najbolj kontradiktoren znak zodiaka. Vaša narava je lahko mirna, močna, odločna ter požrtvovalna, hkrati pa brezobzirna, maščevalna in prepirljiva. Podobno kot Vodnarji, se Škorpijoni nekako ne znajdete na tem svetu, občutek imate, da vas nihče ne razume, ne zavedate pa se, da sami dajete drugim občutek skrivnostnosti in temačnosti. Retrogradni Merkur samo potencira vaše lastnosti, spreminjajoča se Luna pa dodaja olje na ogenj.

Ljubezen

Prodorni, skrivnostni in usmerjeni k cilju za vsako ceno, boste Škorpijoni blesteli tudi ta teden. Za okolico boste omamno privlačni, nobena „žrtev“ se vam ne bo mogla upreti, ampak vi ne boste čutili notranjega zadovoljstva. Retrogradni Merkur vas bo samo še bolj spodbudil, da se zaprete vase in potujete po vašem notranjem labirintu, Luna pa vam bo hranila ego.

Denar

Škorpijoni imate zelo dober občutek za posel in nekako ste vedno v zlati sredini, ta teden pa si ne boste pretirano belili glave. Za vas je tako ali tako, bolj kot sam doseg cilja, pomembnejše strateško načrtovanje poslov do potankosti in nikdar ne prehitevate dogodkov. Pazite v službenem okolju, uspešni so vedno nekomu trn v peti in retrogradni Merkur vas lahko ujame nepripravljene.

Zdravje

Da ste čudoviti, privlačni in seksapilni zagotovo že veste, vendar pazite, da ne boste ta teden sami sebi nakopali preveč osebnega raziskovanja, ker vas lahko stane veliko neprespanih noči in nepotrebne nervoze. Sami veste, da ste po naravi bolj introvertni in naj vas nagajivi Merkur ne premaga. Kukajte vase, ampak z distanco, ne bodite tako samokritični in destruktivni.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-skorpijon
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Strelec

Bogata domišljija, visoki moralni standardi in pretirana iskrenost so vaš zaščitni znak. O taktičnem in diplomatskem pristopu se vam niti ne sanja in čeprav v vas ni niti trohice zlobe, ste, s svojo brezobzirno direktnostjo, velikokrat trn v peti. Vaš razum in logično razmišljanje vas skoraj nikoli ne pustita na cedilu, odgovornosti pa se raje izogibate. Bo to po godu retrogradnemu Merkurju?

Ljubezen

Nemiren duh in fizična privlačnost sta vaša aduta. Za nasprotni spol ste pravi magnet. Tudi ta teden boste neustavljivo atraktivni, ko pa preide Luna v vaš znak, pa boste za nasprotni spol usodni. Prav uživali boste, ko boste brez kančka slabe vesti osvajali vse po vrsti. Pazite le, da vas vaš talent za sarkazem in popolna odsotnost zmožnosti ohranjanja skrivnosti, ne oddaljijo od tiste osebe za katero vam poskoči srček.

Denar

Čim manj odgovornosti, čim več lahkotnih, brezdelja polnih dni, potovanj in športnih aktivnosti predstavlja vaš eliksir mladosti. Saj ne da ne bi bili kos kateri koli nalogi, ki jo morate opraviti, le ne da se vam. Zato boste ta teden še bolj prizadeti, saj boste morali vložiti občutno več truda, če se boste želeli v službi izogniti sporom in negodovanju nadrejenih. Nikakor ni čas za večje vložke ali za kakršna koli posojila, ker se bi lahko, prvotno na videz odlična naložba, kmalu izkazala za jamo brez dna.

Zdravje

Strelci ste najbolj srečni, če lahko kam odpotujete ali pa se popolnoma posvetite svojemu najljubšemu športu. Ta teden bo za vas kot nalašč, zato sledite svojemu notranjemu instinktu. Malce pozornejši bodite le v četrtek, ko bo Luna počasi prehajala v Kozoroga, saj vas lahko prevzame negativno razmišljanje.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-strelec
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Kozorog

Kozorogi ste lahko ali vztrajni in vedno strmeči k vrhu ali pa popolnoma apatični in predani v usodo. Nekako ni pravila, kako postanete eno ali drugo, enostavno ste. Pesimizem in pritoževanje sta vaše drugo ime, ampak na koncu vedno dosežete, kar si zastavite. S spreminjajočo se Luno in retrogradnim Merkurjem boste pometli kot za šalo.

Ljubezen

Kot v vseh življenjskih aktivnostih, ste tudi v ljubezni melanholični, resni in zanesljivi. Prav zaradi vaše resnosti in nezmožnosti, da se spustite z vajeti, vas pogosto označijo za snobe in ta teden ne bo nič kaj drugače. Toda le kdo sta Merkur in Luna, če mislita, da si bosta lahko podredila trmastega Kozoroga? Zaradi nalezljive samozavesti vam bodo drugi jedli iz roke in čeprav jih bodo motile vaše potencirane »slabe« lastnosti, boste nekako uspevali zadeve obvladovati. Konec tedna, ko Luna prestopi v vaš znak, obstaja možnost, da spoznate nekoga, ki vam lahko zamaje tla pod nogami. Zagotovo se splača!

Denar

Stanje na vašem računu zna biti kar alarmantno po uživanju v preteklih tednih. V tem tednu se držite bolj nazaj glede nobih finančnih naložb, saj boste stanje na računu drugače le poslabševali, tega pa si vsekakor ne želite. Včasih si lahko privoščite kakšno pivo ali kavico manj in tako bo stanje na vašem bančnem računu preživelo do naslednjega dohodka. 

Zdravje

Glede na vašo resnobnost in »zateženost« je stres vaš zvesti spremljevalec ne ozirajoč se na postavitev planetov. V vsaki situaciji najdete razlog za skrb in način kako si povzročati sive lase. Ker ste patološki redoljub in vsak posel jemljete kot krvno zaprisego, vam bo ta teden pošteno vrela kri. Česarkoli se boste lotili, se vam bo izjalovilo, saj retrogradni Merkur ne prenese natančnosti, vestnosti in točnosti. Potrpite, za vsakim dežjem posije sonce.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-kozorog
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Vodnar

Večni sanjači, avantgardni romantiki in nepoboljšljivi humanisti. Le kdo lahko zgreši Vodnarja, ki je telesno prisoten v tem svetu, miselno pa vsaj tri dimenzije pred našim časom? Vam se nikoli nikamor ne mudi in ne glede na to, kaj se vam v življenju zgodi, nikoli ne obsojate. Vse dobro jemljete kot darilo, vse slabo pa kot lekcijo. Luna je vaša zavetnica in ker vam jezik teče kot namazan, vam tudi motnje komunikacije v času retrogradnega Merkurja ne bodo povzročale prevelikih težav, temveč le izziv več.

Ljubezen

V ljubezni neulovljivi in zaljubljeni v ves svet. Ta teden boste vsekakor izstopali, ampak ali sploh kdaj ne? Vse do petka, ko Luna preide v Kozoroga, bo ugoden čas za druženje, ki vam je pisano na kožo. Vaše govorne sposobnosti in neobičajen videz bosta plenila na intelektualnem in telesnem področju. Brez slabe vesti si boste privoščili malce egoizma in se z veseljem odpravili na avanturistično potovanje vase. Z lahkoto boste pometli z nerazčiščenimi zadevami iz preteklosti. Nova ljubezen na obzorju? Vsekakor, čeprav morda le do sebe.

Denar

Vodnarji denar doživljate kot nujno zlo. Ne moti vas, če ga imate na pretek, vendar tudi brez prevelikih zalog popolnoma normalno živite. Vi imate veliko idej, ampak za izpeljavo vseh vam manjka doslednost, raje se »pretakate« od otočka do otočka. Ker niste pretirano ambiciozni in vam materialnost ne pomeni preveč, vas ta teden ne bo preveč bremenil. Če se vam poruši računalnik, boste pa zadevo napisali na novo, če zamudite na en razgovor za službo, boste šli pa na drugega. Pazite le, da ne postanete preveč lahkomiselni. Položnice je vseeno potrebno plačati vsak mesec.

Zdravje

Vaš mladostniški duh in pozitivizem ohranjajo vaš zdrav razum. Sami dobro začutite, kdaj je čas za vas in »polnjenje baterij«. Ta teden bo napet, ampak boste vse težave reševali sproti ali pa si preprosto ničesar ne boste jemali k srcu. V sredo bo popoln dan za druženje, zato ne oklevajte in si že danes rezervirajte termin v savni ali pa povabite na pijačo prijatelja/prijateljico, ki ga/je niste videli dalj časa. Odlično se boste zabavali.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-vodnar
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Horoskop tedenski za nebesno znamenje Ribi

Zasanjan, žalosten pogled, pretirana občutljivost, subtilnost in nezmotljiva intuicija – nedvomno gre za Ribi. Za vas bi lahko rekli, da ste kot gledališka maska – komedija in tragedija hkrati. Na življenje gledate skozi rožnata očala in raje kot da sprejmete kruto resničnost, zbežite v svoj svet. Ob spreminjajoči se Luni in norčavim Merkurjem boste vaše zatočišče poiskali več kot enkrat.

Ljubezen

Prihajajoči teden bo naporen, razgiban in popolnoma nesprejemljiv za romantično dušo kot je vaša. Nikakor ne boste mogli najti notranjega miru, ki ga tako potrebujete, da lahko normalno funkcionirate. Z ljubljeno osebo ne bosta mogla najti skupnega jezika, postali boste sumničavi in si še bolj zatiskali oči. Samski pa ste v nevarnosti, da bi se lahko zagledali v osebo, ki vam ne sega niti do kolen. Previdno in oči na peclje!

Denar

Marljivost in dober nos za poslovne zadeve vas sicer ne pustita na cedilu, vendar retrogradni Merkur rad ruši že zgrajeno, zato je možno, da boste ta teden izgubili kakšno pomembno stranko, da bo odpovedan kakšen pomemben sestanek ali da se vam bo izmaknilo v preteklosti obljubljeno in zasluženo napredovanje. Glavo gor! Poskušajte ne ubežat v svoje sanje, temveč se postavite zase, sicer bodo večno hodili po vas.

Zdravje

Ribe ste zelo senzibilne in vaš notranji mir je lahko porušen v trenutku. Da bi se lahko spopadali s stresom, mora biti na vašem čustvenem in družinskem področju vse brezhibno, zaradi Lune v Kozorogu pa se boste počutili utesnjeno, obremenjeno in nesproščeno. Če ne boste znali plavati v tem razburkanem morju vaših lastnih misli, se lahko hitro zgodi, da zbolite. Poskušajte globoko dihati in meditirajte.

Preberite si podroben dnevni, tedenski, mesečni, ljubezenski in letni ter kitajski horoskop za vaše znamenje:

Dnevni – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-ribi
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop
Brezplačno vedeževanje: https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*