Mesečni horoskop za vsa znamenja

Dandanes že skoraj vsi berejo horoskop, kar pa navsezadnje niti ni tako slabo. Horoskop je vsekakor priporočljiv za vsakega posameznika, ki si želi vsaj malo nadzora nad svojim življenjem in s pomočjo horoskopa je to vsekakor možno. Zakaj nadzora? Ko v horoskopu preberemo, da nas nekaj čaka se tako lahko pripravimo na to in v primeru, da to ni ravno najboljša izkušnja, jo lažje sprejmemo in tudi predelamo.

Če pa ne vemo kaj nas čaka, pa nas neka situacija lahko popolnoma vrže iz tira. Marsikdo tudi noče brati horoskopa ker si ne želi slišati morda slabe novice, vendar ni nujno, da vse zmeraj sprejmemo slabo, kajti lahko nam je horoskop v pomoč, da navsezadnje tudi kaj spremenimo in naredimo bolje. Tu imate na voljo vpogled v mesečni horoskop.

Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Ovna (21.3. – 20.4.)

Ljubezen: Osredotočenost na samega sebe in gledanje ter izpolnjevanje izključno lastnih interesov, bo zasedene ovne pripeljalo do tega, da se bodo v mesecu aprilu oddaljili eden od drugega. To še ne pomeni, da je vašega odnosa konec. To pomeni le, da se morate za le tega samo bolj truditi, kot ste se do sedaj. Samski ovni bodo lahko obnovili kontakte z osebo, s katero so v preteklosti že imeli ljubezenske odnose. Vendar pa bodo ti t.i. »kontakti« najverjetneje temeljili samo na seksualni bazi. Zelo malo je verjetnosti, da se bo iz tega razvila kaj več.

Denar: Tekom meseca boste imeli kar nekaj manjših finančnih težav. Na delovnem mestu se boste zelo trudili, vendar pa bodo finančni rezultati relativno nizki. Prav tako bodo na plan prišli stari, neporavnani dolgovi. Pojavile se bodo tudi težave s komunikacijo in pregovori z vašimi poslovnimi partnerji in sodelavci. Vaši poslovni načrti se bodo odvijali zelo počasi. Šele v drugem delu meseca boste lahko opazili majhen napredek. Vendar kljub vsemu, ne obupajte prehitro, tudi vas čakajo boljši časi na poslovnem področju. 

Zdravje: Malo bolj se posvetite svojemu telesu. Bodite bolj aktivni na športnem področju ter spremenite svojo prehrano in življenjske navade, saj ste verjetno opazili, da ste se v zadnjem času kar precej zapustili. Ne bo vam škodilo, če se nekajkrat tedensko usedete na kolo ter prevozite nekaj kilometrov. Izboljšalo se vam bo tako fizično kot psihično počutje, če boste le vztrajni. 

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-oven
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Bika (21.4. – 21.5.)

Ljubezen: Določeno nezadovoljstvo bo prisotno pri osebah, ki so v ljubezenskem razmerju že kar nekaj časa. Najverjetneje je, da ste se vi ali pa vaš partner vsega skupaj že naveličali in potrebujete nekakšno novost v vaši zvezi. Vse to pa še ne pomeni nujen konec razmerja. Predlagamo vam, da obiščete svetovalca ali pa skupaj odidete na kakšno romantično potovanje, blizu ali pa daleč. Za samske osebe, nam zvezde ne napovedujejo nič kaj preveč posebnega. Vse bo potekalo kot do zdaj. Večjih ljubezenskih priložnosti na vidiku ne bo in ne bo. Vendar pa nikakor ne rabite skrbeti, saj bo že naslednji mesec za vas veliko obetavnejši.

Denar: Nikakor se ne morete skoncentrirati in osredotočiti na eno stvar naenkrat. To vam dela probleme na vašem delovnem mestu in pa na poslovnem področju na sploh. Nadrejeni bodo od vas zahtevali vse več in več, vi pa boste vse bolj in bolj živčni. Poskusite se umiriti ter začnite delati eno stvar za drugo. Predlagamo vam tudi kakšno krajšo jogo ali meditacijo za sprostitev, razlika v mirnosti ter zbranosti na delovnem mestu bo več kot očitna. 

Zdravje: Vaša največja skrb ta mesec, kar se tiče zdravja in dobrega počutja, bodo občasni občutki utrujenosti, povečan nivo stresa in tako naprej. Bodite bolj odgovorni in začnite skrbeti za svoje zdravje. Več časa posvetite svojemu spancu in pa popoldanskim počitkom. Predvsem pa ne pustite, da vas vsaka malenkost vrže iz tira. Takšne zadeve lahko kaj hitro začnejo resno ogrožati vaše zdravje in dobro počutje. 

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-bik
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Dvojčka (22.5. – 21.6.)

Ljubezen: Tako vi, kot vaš ljubezenski partner boste morali v tem mesecu najti nekaj, kar vas bo izpopolnjevalo in oba zabavalo. Naj bo to kakšna športna aktivnost, skupno gledanje filma, pospravljanje hiše ali pa kaj drugega. Glavno, da oba v tem uživata in se bolj povežeta.Vendar pa je to lahko večja težava, kot se na prvi pogled zdi, saj so vajini interesi različni in bodo ravno zaradi tega potrebne večje prilagoditve drug drugemu. Če ste svojemu partnerju nekaj obljubili, morate to tudi izpolniti. Neizpolnjene obljube vodijo do nezaupanja s strani vaše ljubljene osebe. Samski dvojčki bodo ta mesec imeli kar nekaj ljubezenskih in erotičnih priložnosti. Ravno pravi čas je, da naredite korak naprej v odnosu z osebo, katera vam je že dlje časa všeč.

Denar: Vaša kreativnost in inovativne ideje lahko ta mesec pridejo do pravih ušes. Nekdo vam bo pripravljen prisluhniti. To t.i. »darilo« izkoristite in dajte vse od sebe. Predstavite svoje ideje in zamisli, katere bodo najverjetneje tudi uslišane s strani vaših nadrejenih. Pazite, da do razgovora s to osebo svojih idej ne razlagate okoli, saj bi lahko to kdo tudi izkoristil ter vam jih ukradel. Kar nekaj sodelavcev vam zna ideje zavidati ter imajo željo po napredovanju. Sebe dajte na prvo mesto ter se izkažite. Trud se bo obrestoval.

Zdravje: Nič posebej resnega, kar se tiče zdravja pri dvojčkih v tem mesecu. Mogoči samo občasni občutki utrujenosti. Pravilna prehrana naj vam bo na prvem mestu. Resda je poletje, vendar se vseeno ni potrebno popolnoma prepustiti prekomernemu hranjenju z nezdravo hrano. Že majhni koraki delajo čudeže in poskrbite, da se jih boste lotili. 

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-dvojcka
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Raka (22.6. – 22.7.)

Ljubezen: Za rake, ki so v ljubezenski zvezi bo prišlo obdobje pohitrenega odvijanja določenih situacij. Vaši spori in nestrinjanja bodo kaj hitro izginili, prišlo pa bo obdobje iskrene medsebojne ljubezni in zaupanja. To je prav tako čas, da drug drugemu razložite svoje razloge za oddaljenost drug od drugega v preteklem obdobju. Samski raki v prvi polovici meseca ne bodo imeli kaj preveč verjetnosti za kakšno ljubezensko ali erotično razmerje, vendar pa se bo vse to spremenilo v drugi polovici meseca. Mogoče pride tudi do česar več, kot samo čvekanja preko spletnih socialnih omrežij, z osebo, katera jim je všeč.

Denar: Čeprav imate precej visoke cilje, kar se tiče poslovnih načrtov, se bo večina le teh v tem mesecu uresničila. Vendar pa pot ne bo lahka. Da bi se ti cilji in poslovni načrti uresničili bo potrebno veliko truda, predanosti delu in pa potrpljenja. Do zdaj vam gre vse kot po maslu. Ne hitite in ne prehitevajte dogodkov, da se na koncu vseeno ne uštejete. Na obzorju je tudi nek denarni priliv, katerega pa ste že kar nekaj časa pričakovali. 

Zdravje: V drugi polovici meseca lahko doživite več glavobolov, kateri bodo posledica pretiranega preživljanja časa na neposrednem soncu. Starejša populacija bo naklonjena občasnim trenutkom slabosti oziroma slabega počutja, katerim pa se kljub napovedim lahko vsaj delno izognete že s samo pravo hidracijo telesa ter počitka. 

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-rak
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Leva (23.7. – 23.8.)

Ljubezen: Čas je, da se vsedete in razmislite, koliko se trudite in koliko stvarem se odrekate zato, da bi bil vaš odnos z ljubljeno osebo boljši in lepši. Prav tako je čas, da razmislite, ali vam je dovolj to, kar vam daje vaš partner. Če pridete do zaključka, da vajin trud ni dovolj velik, potem je čas, da spremenite svoj način obnašanja eden do drugega. Bodite bolj potrpežljivi in poskusite najti stvari, ki vaju oba osrečujejo. V glavnem, bolj se posvečajte eden drugemu. Samski levi boste ljubezen iskali v bivših partnerjih, vendar pa je tam zagotovo ne boste našli. Edino, kar lahko vzbudite s ponovnim kontaktom te osebe so stare zamere in kreg, kar pa nihče od vas noče.

Denar:V prvi polovici meseca boste dobili kar nekaj mamljivih poslovnih ponudb, katere pa ne smete kar takoj zagrabiti, saj nikoli ne veste, kdaj lahko pride boljša. Prav tako lahko naletite na nekaj preprek med uresničevanjem vaših poslovnih načrtov. Pot do uresničitve le teh bo vsekakor zanimiva, saj boste s svojim vložkom več kot zadovoljni. Počutili se boste izpolnjene, saj boste vedeli koliko trdega dela, truda ter odrekanja je bilo potrebnega za dosego vseh ciljev. 

Zdravje: Pri starejši populaciji so možne občasne težave s srcem in ožiljem. V teh vročih dneh se raje zadržujte v hladni senci in ne preživite preveč časa na soncu. Mlajši se pazite manjših prehladov in viroznih obolenj, saj kakšna preveč ohlajena pijača ne vpliva dobro na vaše grlo. Poskrbite za svoja dihala. 

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-lev
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Device (24.8. – 23.9.)

Ljubezen: V vaši ljubezenski zvezi boste občutili občasne trenutke jeze in zategnjenosti proti svojemu partnerju. Razlogi za to jezo so lahko bolj ali manj opravičljivi. Kakršni koli že ti so, je pomembno, da jih prepoznate in delate na tem, da izginejo. Pogovorite se svojim partnerjem in od njega zahtevajte, da vam tudi on pove, kaj njega moti pri vas. Le tako boste zadevi prišli do dna. Za samske device lahko rečemo samo to, da jim ta mesec ni ravno naklonjen. Večjih priložnosti za kakšna ljubezenska razmerja zagotovo ne bo, lahko pa se vam ponudi kakšna priložnost za krajše romantično razmerje, čeprav samo za eno noč.

Denar: Device bodo na poslovnem področju ta mesec zagotovo blestele. Pokazalo se vam bo kar nekaj priložnosti za uresničitev razno raznih poslovnih načrtov. Prav tako boste najverjetneje vzpostavili kontakte s potencialnimi poslovnimi partnerji iz tujine. Kaj pa veste, mogoče tudi tukaj steče kakšen posel. Če razmišljate o zamenjavi delovnega mesta naj vam namignemo, da je v tem mesecu to zelo slaba ideja. Morda je bolje, da s to željo še kakšen mesec počakate. 

Zdravje: Tako, kot na poslovnem področju, bodo tudi na področju zdravja in dobrega počutja ta mesec device blestele. Večjih težav s kakršnimi koli obolenji ta mesec ne bo. Lahko se pojavijo le trenutki občasne utrujenosti, ki pa bodo najverjetneje kar se da hitro izginili. Ne pozabiti, ne morete opraviti vsega dela namesto drugih, tudi sami si lahko privoščite počitek, saj si ga nedvomno zaslužite. 

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-devica
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Tehtnice (24.9. – 23.10.)

Ljubezen: Kar se tiče tehtnic, ki so v razmerju, lahko povemo, da jih v naslednjem mesecu čaka eno dolgo obdobje medsebojnega zaupanja in ljubezni. Končno se boste rešili vseh težav z ljubezenskega področja, ki so vas težile vse do sedaj. Nastopil bo čas, ko se boste bolj začeli posvečati eden drugemu, s tem pa boste gradili boljšo zvezo, v kateri se bosta oba bolje počutila. Samskim tehtnicam se bo nekje sredi meseca ukazala priložnost za novo spoznanstvo. Iz tega poznanstva pa se lahko razvije tudi kaj več, kot samo prijateljstvo. Zgrabite priložnost z obema rokama in se potrudite po vseh svojih močeh. Vso srečo vam želimo.

Denar:Ta mesec bo tehtnicam prinesel kar nekaj denarja, vendar pa se bo za tega potrebno potruditi. Mogoče bo tokrat potrebno celo malo več truda, kot po navadi. Prav tako se bodo pokazale neke poslovne priložnosti, vendar bo realizacija le teh večinoma mogoča le na koncu tega meseca. Sodelavec bo pri svojem delu potreboval kar nekaj pomoči, vaše znanje pa je ravno pravo. Zakaj mu ne bi priskočili na pomoč ter s tem tudi sebe pokazali v dobri luči pred delodajalcem. Vaša pomoč ne bo ostala neopažena. 

Zdravje: Možnost migrenskih glavobolov pri mlajši populaciji, pri starejših pa so možni občasni občutki slabosti oziroma slabega počutja. Prav tako je treba paziti na zdravo prehrano in dovolj fizične aktivnosti, okoli katere pa v tem mesecu ne bi smelo biti nikakršnih težav. Izkoristite lepo vreme in se podajte na kolesarjenje po neraziskanih poteh. Na vas bo to delovalo kot nekakšen balzam, verjemite. 

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-tehtnica
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Škorpijona (24.10. – 22.11.)

Ljubezen: Čeprav imate veliko problemov oz. težav v svojem zdajšnjem ljubezenskem razmerju, morate vedeti, da to še ne pomeni, da je ljubezen med vami in vašim partnerjem izginila. Ljubezen med vama še zmeraj obstaja, samo prebuditi jo morate. Kako to storiti? Za začetek začnite razmišljati drug o drugemu, kako se boste bolje počutili v zvezi, namesto, da razmišljate o vaših težavah v le tej. Če boste upoštevali nasvet, bi morale vse te težave izginiti do konca tega meseca. Samski škorpijoni, čas je, da se bolj posvetite iskanju vaše nove ljubezni, kajti čas hitro beži. Čas je, da se odločite, kaj v življenju hočete in se posvetite temu, da to dosežete. Začnite pogovor z osebo, ki vam je všeč. Več kot zavrniti vas ne more!

Denar: Ta mesec je, kar se tiče poslovnih priložnosti za škorpijone povprečen. Bili bodo vzponi in padci, sklenili boste neke dogovore, nekateri od njih pa bodo propadli. V glavnem, ne boste v izgubi, prav tako pa ne boste imeli od svojega posla nekega večjega dobička ta mesec. Na delovnem mestu se boste počutili precej utrujene zaradi vseh obveznosti, ki vas preganjajo. Čas je, da končno pljunete v roke in začnete z vsemi obveznostmi s katerimi ste v precej velikem zaostanku. Prav nič se ne bo naredilo samo od sebe. 

Zdravje: S področja zdravja ni za pričakovati kakšnih večjih posebnosti. Lahko bi rekli, da boste ta mesec kar precej zdravi in čili. Ne pozabite pa na dobro mero spanca, kateri vam je več kot potreben. Saj veste, če ni kvalitetnega počitka, tudi telo ne more normalno funkcionirati. Poskrbite zase!

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-skorpijon
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Strelca (23.11. – 21.12.)

Ljubezen: Vaše razmerje z ljubljeno osebo trenutno ne funkcionira tako, kot bi si vi želeli, da bi. To pa zato, ker vi ali pa vaš partner na dan prinašate stvari iz preteklosti, katere so ali vas ali pa njega/njo zelo prizadele. Čas je da vi ali on/ona pozabite/pozabi na te stvari in da skupaj začnete živeti in uživati na polno. To boste lahko dosegli samo in izključno samo s pogovorom. Strelci, ki niso v razmerju bodo najverjetneje do konca tega meseca zapustili samski stan. Oseba v vaši bližini se zanima za vas. Dajte ji priložnost, saj nikoli ne veste, kaj lahko iz tega nastane. Mogoče tudi kakšen daljši odnos.

Denar: Ta mesec boste imeli veliko, če ne celo ogromno priložnosti, da se izkažete in uspete v poslovnem svetu. Vendar pa uspeh ne bo prišel kar tako, sam od sebe. Za to bo potrebno veliko, veliko truda in pa trdega dela. Poprimite se za delo, rešujte eno težavo za drugo in rezultati bodo do konca meseca zagotovo vidni. Spor katerega ste pred kratkim imeli s sodelavcem bo končno prekinjen in počasi bosta začela s komunikacijo. Včasih je treba narediti korak nazaj ter situacijo pogledati z drugega zornega kota. Samo tako lahko objektivno ocenite težavo, za katero pa boste ugotovili, da ste bili nekoliko bolj odgovorni vi.

Zdravje: Čas je, da se vstanete in zapustite udobje svojega kavča. Dovolj dolgo ste lenarili, zdaj pa je čas za rekreacijo. Rekreacijo in zdravo prehrano. Brez teh dveh dejavnikov se bo vaše zdravstveno stanje samo še slabšalo in slabšalo. Poskrbite sami za sebe. Čas je več kot primeren, da končno nekaj postorite zase ter se vsaj v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah malo rekreirate. Vaše telo vam bo hvaležno.

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-strelec
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Kozoroga (22.12. – 20.1.)

Ljubezen: Kozorogi, ki ste v ljubezenskem razmerju, boste imeli občutek, da vse skupaj postaja že nekakšna rutina oziroma navada. Takšno razmišljanje bo vsekakor vplivalo na vajin odnos. Čas je, da se pogovorite in spoznate, da temu le ni tako. Dogovorite se, kdaj bi lahko šli skupaj na kakšen izlet ali pa na primer v toplice na sproščanje. Tako boste razbili vsako-dnevno monotonost in dolgčas v vaši zvezi. Samski kozorogi boste imeli priložnost spoznati osebo, s katero bi lahko nekaj imeli, vendar pa ne pričakujte, da bo to nekaj več, kakor pa začasna zaljubljenost ali pa romanca za eno noč. Vsekakor pa to priložnost izkoristite in v njej čim bolj uživajte.

Denar: V prvem delu meseca boste imeli kar nekaj priložnosti za razgovore s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji. To priložnost izkoristite ter se na te razgovore oz. pregovore dobro pripravite. Kaj pa veste, mogoče vam uspe skleniti kakšen dobičkonosen posel. Vso srečo vam želimo. Za tiste, ki pa iščete zaposlitev, vam lahko namignemo, da boste končno dobili pozitiven odgovor od podjetja, ki vas je najbolj pritegnilo. Zberite se, zadihajte, saj je končno napočil vaš trenutek, da se lahko dokažete. 

Zdravje: Vaša skrb bi lahko bili občasni občutki utrujenosti, ki pa lahko pripeljejo tudi do občutka slabosti oziroma slabega počutja. Večjih težav ta mesec kozorogi naj ne bi imeli. Vseeno pa skrb glede splošnega dobrega počutja in rekreacije ni odveč, da se ne bi začele pojavljali kronične težave v prihajajočih mesecih. 

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-kozorog
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Vodnarja (21.1. – 19.2.)

Ljubezen: Vodnarjem, ki so v ljubezenskem razmerju, ta mesec kar dobro kaže. Minilo bo obdobje prepirov in nestrinjanj. Prišli boste v obdobje medsebojnega spoštovanja, kar lahko vašo zvezo odpelje na popolnoma nov nivo. Ne prestrašite se, če vam pride na misel, da bi v vaši zvezi naredili korak naprej. To je popolnoma normalno. Odločitev pa prepuščamo samo vam. Samskim vodnarjem prav tako dobro kaže v tem mesecu, kar se ljubezni tiče. Spoznali boste osebo, ki vam bo zmešala glavo. Zgrabite priložnost ter tej osebi priznajte, kakšne občutke imate do nje. Prepričani smo, da ima ona iste do vas. Prav tako je možnost, da v vaše življenje zakoraka oseba iz preteklosti, s katero ste enkrat nekaj že imeli. Ne prestrašite se, to ni noben bav-bav. Tudi to je dobra priložnost, da uidete iz samskega stanu.

Denar: Kar se posla tiče, bo ta mesec kar povprečen, bi lahko rekli. Imeli boste nekaj poslovnih priložnosti, izmed katerih bodo nekatere uspešne, spet druge pa ne. Toda ne skrbite, že naslednji mesec se bo vaš trud na delovnem mestu obrestoval in žanjali boste sadove. Saj poznate stari rek: hiti počasi; pametno bi se ga bilo držati.  

Zdravje: Kar se zdravja vašega telesa tiče, ta mesec ne boste imeli večjih težav. Pazite se le kakšnih poškodb, še posebej na delovnem mestu. Zaradi vročine popijte malo več tekočine, da ne bi imeli kasneje kakšnih težav z dehidracijo ter zbranostjo.

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-vodnar
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Ribi (20.2. – 20.3)

Ljubezen: V zvezi se ribe ta mesec ne počutijo ravno dobro. To pa zato, ker menite, da vaš parner ne daje dovolj od sebe, da bi ta zveza obstala, kaj šele napredovala. Da bi se izognili najhujšemu scenariju, boste morali svoje mnenje predstaviti ravno vašem partnerju. Vsedite se ter se skupaj pogovorite in dogovorite, kaj bo kdo storil, da bi vajina zveza zaživela in zasijala v polni luči. Verjemite nam, pogovor je edina rešitev za takšne probleme oziroma težave. Samske ribe v tem mesecu ne bodo imele kakšnih posebnih priložnosti za nova spoznanja. Edino, kar bi lahko bilo omembe vredno, so občasni pogovori z osebami nasprotnega spola preko socialnih omrežij.

Denar: Na poslovnem področju boste ta mesec blago rečeno blesteli. Imeli boste ogromno poslovnih priložnosti, katere boste izkoristili ter iz njih naredili profit. Stekli bodo poslovni pregovori, mogoče pridobite tudi kakšnega novega poslovnega partnerja. Vse opcije poslovanja s tujino ostajajo odprte zato ne srbite, da vam posli ne bi tekli po maslu. Komunikacije ste vešči tako, da kar pogumno, saj boste dosegali pozitivne rezultate. 

Zdravje:  Občasno boste občutili stresna obdobja, ki lahko trajajo več ali pa manj časa. Tem trenutkom se lahko izognete tako, da se izogibate negativnim ljudem, jeste zdravo in pa se dovolj gibate. Pazite se prehladov zaradi klimatiziranih naprav in raznih glavobolov.

Dnevni horoskop – https://www.preberite.si/dnevni-horoskop
Tedenski horoskop – https://www.preberite.si/tedenski-horoskop
Mesečni horoskop: https://www.preberite.si/mesecni-horoskop  
Ljubezenski horoskop – https://www.preberite.si/ljubezenski-horoskop
Letni – https://www.preberite.si/horoskop-ribi
Kitajski – https://www.preberite.si/kitajski-horoskop

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*