Modne frizure 2016 in njihovi trendi

 

S klikom na sliko izberite frizure, ki vas zanimajo.

 

Trend  mode za frizure 2016  je ponovno zašel v 70. leta, z minimalnimi posodobitvami. Izstopajo naravne barve in materiali (odtenki so povzeti iz narave iz okolja v katerem živimo).

To so zemeljski odtenki. Med temi so aktualni tudi rumeni, oranžni, zeleni, modri, peščeni, zlati odtenki.

Vmes je tudi bordo rdeča, ki je dodana rjavemu odtenku (kostanj).

Na laseh bo opaziti čiste linije, frizure z jasnim sporočilom, ki na ženski poudarijo strogo eleganco, na drugi strani pa ponovno valovi, kateri žensko naredijo sproščeno in vizualno romantično.

Različne frizure 2016 pri mladostnikih bodo v letu 2016 izražale pogum in samozavest. Stranski deli bodo močno zabriti. Daljše lase na vrhu je možno urediti na različne načine, kjer je potrebno uporabiti domišljijo. Trend teh frizur je nepogrešljivo poudariti z divje živahnimi toni (živo rumena, modra, zelena, roza, divje rdeča in oranžna).

Najlepši kontrast teh ekstremnih tonov je čudovito videti na svetlo blond osnovi.

modne frizure 2016

Trend moških frizur 2016 je močno zabritje ob straneh z natančnim prehodom v daljši del frizure. Temelj frizure 2016 je ponovno zgornji del z izrazitim volumnom počesani lasje nazaj, speti v čop ali natančno počesani na stran z močnim utrjevanjem las. Velik poudarek je velik volumen, ki bo sporočal eleganco in naredil moške frizure 2016 še bolj zanimive.

Trend moških frizur se kaže tudi v  prehodu iz las v brado, ki mora biti  lepo oblikovana, ravno tako brki.

Moške frizure 2016, so sprejele tudi dolgolase moške katerih lasje so rahlo speti ali spuščeni. Tudi nekdanji » dredloksi« so dovoljeni.

Ženske kratke frizure 2016 so sprejete ponovno z močnim britjem stranskih delov, pobarvanimi s hladnimi blond odtenki. Temelj frizure se ponovno odraža na zgornjem delu, ki je lahko skuštran, strogo počesan ali prosto padajoč.

Ženske kratke frizure bodo zahtevale dodatek pramenov v živahnih nijansah, kot so rumena, roza, modra, zelena in rdeča. S to tehniko  bomo dosegli maksimalen rezultat malih detajlov.

Paž frizure 2016 so napredovale v močni asimetriji. Asimetrija frizure nam linije obraza  naredi drugačne in nam k osebnemu stilu doda igrivost in odraz samozavesti.

Paž frizura se lahko nosi gladko počesano, ta linija pa nam poudari stil elegance. Lahko si jo z malo domišljije spremenimo z valovi, debelimi kodri na stranskem delu (ob obrazu) in na ta način pridobimo bolj mehke linije in malo bolj romantičen stil frizure.

K paž frizuri se lepo poda čokoladno rjav odtenek barve, kjer se vmes skrivajo tanjši prameni. S prameni dosežemo, da zgleda vse skupaj še mnogo bolj zanimivo, dinamično in sveže.

Dolgolaske imajo močan poudarek na valovih in kodrih. Likanje dolgolask je šlo v pozabo. Likalnik lahko uporabite za oblikovanje kodrov in valov. V vsakem primeru ne pozabite na nego dolgih las. Las brez leska daje sporočilo, da je utrujen in brez življenja.

Dolgolaske zaupajte lase svojemu frizerju. Naj vam on enako dolge lase preoblikuje v mehko padajoče linije in resice na stranskem delu (ob obrazu). S to tehniko striženja se pridobi na volumnu in sama dinamika frizure dolgih las je spremenjena zanimiva, osvežena in las je videti bolj živahen.

Poročne frizure 2016 in spete frizure bodo enostavno valovite z rahlim zapenjanjem las na zgornjem ali stranskem delu. Lepo se bo podala vmes kakšna prepletena kita ali debelejši pramen las zavit in zapet z zanimivim dodatkom, kot je rožica, tanki obroč ali razni drugi dodatki za lase (vpleten trak blaga, tekstila, čipke, mreže,…).

Za tiste, ki bodo želele speti lase v celoti, bodo vsi lasje v rahli figi, čopu na eni strani, ponovno z dodatkom, ki bo naredil preproste spete frizure 2016 dosti bolj zanimive.

Prevladoval bo stil spetih frizur, ki nas je zabaval v letu 1970.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*